- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Iulian sau W1Z4RD
2.ID In-Game: 880
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): sunt din Spania si e diferit
5.Orele Jucate pe Server: 1.50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iulian am 14 ani sunt din Spania imi place sa joc fotbal si sa stau pe PC, daca sa fiu singer mai mult sa stau pe PC, m-am reapucat de FiveM recent si as vrea sa fac un roleplay fain ca si politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac un roleplay calitativ si imi place sa fiu Politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: Eu cred ca am destul de multa experienta fiinca m-am jucat foarte mult in roleplay de Politist
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Noer
2.Prenumele (Personaj): Nelutu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): detin o vechime foarte mare in acest oras nu mai stiu exact.
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Electrician
7.Job Curent (Personaj): Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nelutu Noer am 25 de ani si dupa ce am terminat scoala nu stiam ce vreau sa fac si am inceput un Job lejer si usor de facut si acum am decis sa ma alatur Politiei Romane fiinca eu sustin legea si as vrea sa nu mai existe legalitati in oras sau batai in fata scolilor fiinca trebuie sa fim toti civilizati
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Detin Actele necesare, detin un fizic foarte bun, stiu cu ce se ocupa un Politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem diferiti in felul nostru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Atent, Civilizat cu lumea, Intelegator, Cooperativ si Loial
1.Numele sau Porecla: Iulian sau W1Z4RD
2.ID In-Game: 880
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): sunt din Spania si e diferit
5.Orele Jucate pe Server: 1.50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Iulian am 14 ani sunt din Spania imi place sa joc fotbal si sa stau pe PC, daca sa fiu singer mai mult sa stau pe PC, m-am reapucat de FiveM recent si as vrea sa fac un roleplay fain ca si politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac un roleplay calitativ si imi place sa fiu Politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay: Eu cred ca am destul de multa experienta fiinca m-am jucat foarte mult in roleplay de Politist
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Noer
2.Prenumele (Personaj): Nelutu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): detin o vechime foarte mare in acest oras nu mai stiu exact.
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Electrician
7.Job Curent (Personaj): Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Nelutu Noer am 25 de ani si dupa ce am terminat scoala nu stiam ce vreau sa fac si am inceput un Job lejer si usor de facut si acum am decis sa ma alatur Politiei Romane fiinca eu sustin legea si as vrea sa nu mai existe legalitati in oras sau batai in fata scolilor fiinca trebuie sa fim toti civilizati
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Detin Actele necesare, detin un fizic foarte bun, stiu cu ce se ocupa un Politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem diferiti in felul nostru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Atent, Civilizat cu lumea, Intelegator, Cooperativ si Loial
Ultima editare: