Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Knz

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: cristi
2.ID In-Game: nuj încă
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut mă numesc Cristi am 15 ani,fac box de aproximativ un an,joc fivem de plăcere și distracție,pe sv haos sunt de 1 an jumate și am experiență mare în poliție.Dupa părerea mea fac un rp destul de bun și chiar mi-ar face plăcere să ajut facțiunea poliției.Pe final aș vrea să spun că sunt dispus și la teste.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am experiență în facțiune + sunt vechi pe sv
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani de fivem și 1 an jumate de haos
9.Experiența în Roleplay: 9/9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Balacean
2.Prenumele (Personaj): Cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): (36370)
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 600 luni
5.Scolarizare (Personaj): - am terminat liceul cu program sportiv continuand și absolvind facultatea de Educație Fizică si Sport din Cluj-Napoca
6.Joburi Anterioare (Personaj): agent de pază la BGS și SSG
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Bună mă numesc Balacean Cristian sunt născut în Los Santos însă după liceu am plecat în Cluj deoarece îmi doream să absolv facultatea de sport,ani mai târziu după ce am reușit se absolv am reușit să să mă angajez ca și agent de pază la BGS și după la SSG,dar totuși îmi doream mai mult,cred și sunt sigur ca pot.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: îmi place să respect legea și să ajut cetățenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: am o condiție fizică deosebită mă diferențiez de restul deoarece am niște ochi de vultur și o seriozitate de nedescris
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: atenția,seriozitatea,condiția fizică,sunt o persoană care emană energii pozitive și respect cetățenii indiferent de statutul social

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus