- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:27652
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 pe 25 octombrie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51110
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):154
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alex am 14 ani si vreau sa intru in pd deoarece am mai fost odata si ma m descurcat destul de bine si vreau sa intru din nou
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: este o factiiune foarte buna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1-2 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Try
2.Prenumele (Personaj):Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27652
4.Vechimea în Oraș (Personaj):18 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia pd
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd, politie
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alex am 18 ani si vreau sa intru in politie ptr a ajuta factiunea, sunt o persoana prietenoasa si calma. Imi doresc sa fac parte din aceasta factiune de mult timp dar acum simt ca e momentul oportun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: consider ca sunt potrivit deoarece o sa continui activ la mentinerea ordini si sigurantei in oras sunt disciplinat consider ca pot face diferenta prin implicare corectitudine si colaborarea cu viitorii mei colegi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
capabil de a lua decizi rapide sub presiune seriozitatea cu care tratez orice situatie munca in echipa pe care o pot oferii loialitatea mea si vointa de a invata cat mai repede si prioritez siguranta si ordinea in oras. sunt calm si te pot intelege chair daca esti foarte complicat
Like
Raportează
1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:27652
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 pe 25 octombrie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51110
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):154
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alex am 14 ani si vreau sa intru in pd deoarece am mai fost odata si ma m descurcat destul de bine si vreau sa intru din nou
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: este o factiiune foarte buna
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1-2 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Try
2.Prenumele (Personaj):Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27652
4.Vechimea în Oraș (Personaj):18 ani
5.Scolarizare (Personaj): academia pd
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd, politie
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alex am 18 ani si vreau sa intru in politie ptr a ajuta factiunea, sunt o persoana prietenoasa si calma. Imi doresc sa fac parte din aceasta factiune de mult timp dar acum simt ca e momentul oportun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: consider ca sunt potrivit deoarece o sa continui activ la mentinerea ordini si sigurantei in oras sunt disciplinat consider ca pot face diferenta prin implicare corectitudine si colaborarea cu viitorii mei colegi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: consider ca toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
capabil de a lua decizi rapide sub presiune seriozitatea cu care tratez orice situatie munca in echipa pe care o pot oferii loialitatea mea si vointa de a invata cat mai repede si prioritez siguranta si ordinea in oras. sunt calm si te pot intelege chair daca esti foarte complicat
Like
Raportează