New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Stropisor69
2.ID In-Game:13395
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):134
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Stropișor69, un spirit liber și creativ, mereu în căutare de aventuri și experiențe noi. Îmi place să îmbin umorul cu sinceritatea, să aduc zâmbete celor din jur și să transform orice moment într-o amintire specială. Îndrăzneț, curios și optimist, caut conexiuni autentice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
oresc să intru în departamentul de poliție deoarece îmi doresc să contribui activ la menținerea siguranței publice și la protejarea comunității. Respect legea și valorile morale, iar disciplina și responsabilitatea acestui domeniu corespund caracterului meu. Văd în această carieră o oportunitate de dezvoltare profesională și personală pe termen lung.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stropisor
2.Prenumele (Personaj):Mafia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13395
4.Vechimea în Oraș (Personaj):134 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt Stropișor69, o persoană energică și deschisă, care iubește provocările și noutatea. Îmi place să cunosc oameni, să învăț din experiențe și să aduc o notă de originalitate în tot ceea ce fac. Optimismul, creativitatea și perseverența mă definesc și mă ghidează zilnic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca as fi bun pentru poliție deoarece am simț al responsabilității, curaj și dorința de a proteja comunitatea. Sunt disciplinat, atent la detalii și capabil să păstrez calmul în situații dificile. Spiritul meu de echipă și corectitudinea ma recomandă pentru o carieră în slujba legii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:mă diferențiez de alți candidați prin combinația de seriozitate și energie pozitivă. Am o atitudine deschisă, dar și disciplinată, știu să rămân calm în situații tensionate și să gândesc limpede sub presiune. În plus, am dorința sinceră de a fi aproape de oameni și de a construi încredere prin corectitudine și empatie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt responsabil,calm,disciplinat,empatic si sunt curajos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Stropisor69
2.ID In-Game:13395
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):134
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Stropișor69, un spirit liber și creativ, mereu în căutare de aventuri și experiențe noi. Îmi place să îmbin umorul cu sinceritatea, să aduc zâmbete celor din jur și să transform orice moment într-o amintire specială. Îndrăzneț, curios și optimist, caut conexiuni autentice.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stropisor
2.Prenumele (Personaj):Mafia
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13395
4.Vechimea în Oraș (Personaj):134 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):miner
7.Job Curent (Personaj):miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt Stropișor69, o persoană energică și deschisă, care iubește provocările și noutatea. Îmi place să cunosc oameni, să învăț din experiențe și să aduc o notă de originalitate în tot ceea ce fac. Optimismul, creativitatea și perseverența mă definesc și mă ghidează zilnic.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca as fi bun pentru poliție deoarece am simț al responsabilității, curaj și dorința de a proteja comunitatea. Sunt disciplinat, atent la detalii și capabil să păstrez calmul în situații dificile. Spiritul meu de echipă și corectitudinea ma recomandă pentru o carieră în slujba legii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:mă diferențiez de alți candidați prin combinația de seriozitate și energie pozitivă. Am o atitudine deschisă, dar și disciplinată, știu să rămân calm în situații tensionate și să gândesc limpede sub presiune. În plus, am dorința sinceră de a fi aproape de oameni și de a construi încredere prin corectitudine și empatie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt responsabil,calm,disciplinat,empatic si sunt curajos
Ultima editare: 28 Noi 2023
JKE