Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Recu Bogdan
2.ID In-Game: 34393
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 6.2,m am reapucat ieri dupa wipe am intrat dupa multa vreme...
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut eu sunt Bogdan am 16 ani jumate, sunt din orasul ploiesti si imi place sa mi petrec timpul cu prietenii mei pe afara sau sa ma plimb cu motorul . Sunt o fire calma si prietenoasa,practic diferite sporturi inca de mic si mi doresc ca pe viitor dupa ce termin liceul sa merg la academie..
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In toate orasele in care am fost am fost si in politie,am o chestie care ma atrage de mic legat de acest job si voi vrea si ca pe viitor sa urmez acest drum
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc fivem de foarte mult timp undeva in jur de 6-7 ani si am peste 1000 de ore
9.Experiența în Roleplay: Tot timpul cat m-am jucat fivem am facut-o pe servere roleplay deci la fel in jur de 6-7 ani..
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): desigur, confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Recu
2.Prenumele (Personaj):Bogdan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):34393
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani jumate
5.Scolarizare (Personaj): Colegiul National "Mihai Viteazul" Paleto urmat de Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Mecanic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, eu sunt Bogdan. De mic am crescut alaturi de bunicii mei intr-un cartier greu, unde nu aveam cele mai bune exemple in jur. Mama a murit cand eram mic, iar despre tata nu mai stiu aproape nimic. Viata nu a fost usoara, dar toate astea alaturi de indrumarile bunicului meu care era un fost comisar m-au facut mai puternic si m-au invatat ce inseamna sa apreciezi legea si respectul. Tocmai de aceea vreau sa intru in politie, ca sa pot ajuta oamenii, sa ofer siguranta si sa fiu un exemplu bun pentru altii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca sunt potrivit pentru politie pentru ca am un simt puternic al dreptatii si nu raman indiferent cand vad ca cineva are nevoie de ajutor. Imi place disciplina, imi asum responsabilitati si nu ma dau inapoi de la munca grea. Imi doresc sa contribui la siguranta orasului si sa folosesc tot ce am invatat pana acum pentru a face o schimbare in bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Cred ca ma diferentiez prin faptul ca am trecut prin multe situatii dificile care m-au facut mai matur si mai responsabil. Am invatat sa raman calm si sa iau decizii corecte chiar si sub presiune.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Responsabilitatea,respectul,simtul muncii in echipa,atentia la detalii si dorinta de a ajuta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus