Member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gogu
2.ID In-Game:463
3.Vârsta (Minim 15 ani):aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1200+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc gogu am aproape 16 ani sunt o persoana calma rabdatoare gata sa dea tot ce poate pentru a obtine acest post
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta factiune si vreau sa fac parte din ea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):463
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand ma stiu
5.Scolarizare (Personaj):academia campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic si politist agent sef in trecut
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei George sunt o persoana calma cu suflet tare ca piatra am o rabdare de neimaginat si ador sa ajut persoanele din jurul meu si sa opresc infractorii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi place acest job si sunt gata sa trag cu dintii pt a l obtine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cunosc destule persoane din pd dar cred ca nu o sa fac foarte multe greseli
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm, rabdator , inteligent, curajos ,descurcaret
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gogu
2.ID In-Game:463
3.Vârsta (Minim 15 ani):aproape 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1200+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc gogu am aproape 16 ani sunt o persoana calma rabdatoare gata sa dea tot ce poate pentru a obtine acest post
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place aceasta factiune si vreau sa fac parte din ea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2ani
9.Experiența în Roleplay:da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):463
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand ma stiu
5.Scolarizare (Personaj):academia campina
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic si politist agent sef in trecut
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei George sunt o persoana calma cu suflet tare ca piatra am o rabdare de neimaginat si ador sa ajut persoanele din jurul meu si sa opresc infractorii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi place acest job si sunt gata sa trag cu dintii pt a l obtine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu cunosc destule persoane din pd dar cred ca nu o sa fac foarte multe greseli
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm, rabdator , inteligent, curajos ,descurcaret