Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Tudor
2.ID In-Game:30043
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 si o luna
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):41
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte: Ma numesc Tudor,am 16 ani,sunt un baiat calm oarecum rabdator cu cei 7 ani de acasa,in viata aplic Legea lui Ohm: Eşti Ohm cu mine, sunt om cu tine.Ma atasez repede de persoane si ma pot integra foarte repede intr un grup. Nu fac cancer de obicei prin locurile unde ma duc intotdeauna am reusit sa las un loc de buna ziua.Imi plac masinile am permis de 16 ani si deabia astept sa fac 18 sa conduc o masina adevarata.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa mentin linistea orasului.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani lejer
9.Experiența în Roleplay:Ma consider ok.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Sunt de acord.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Tudor
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30043
4.Vechimea în Oraș (Personaj):41 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie+liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas,Fermier
7.Job Curent (Personaj):Sofer de Autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai am 21 ani si sunt un barbat ok.Cu un fizic bine intretinut nu sunt tatuat nu am vicii.
Fac sala in acelasi timp lucrez ca sofer de autobuz.Duc o viata decenta ma ingrijesc.Imi plac masinile detin cateva.Totodata imi place sa ajut oamenii nevoiasi deoarece nu sti prin ce ochi te vegheaza Dumnezeu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om cinstit cu un fizic puternic potrivit pentru un politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt un om cinstit si calm.Nu imi sare mustarul repede.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
Rabdator
Calm
Inteligent
Curajos
CInstit

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus