New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sebi
2.ID In-Game:26273
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Sebi, sunt din Alba Iulia si am o pasiune pentru tenis dar o pasiune mai mare pentru gaming. Sunt o persoana calma cu bun simt si cu simtul umorului, momentan sunt la liceu dar dupa ce termin vreau sa continui in afacerea familie dar daca nu o sa reusesc o vreau sa ma indrept spre politie deoarece este o pasiune de a mea de cand eram mic si cred ca m-as descurca si ca m-as incadra
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Cunosc prieteni care sunt politisti si vreau sa ajut si eu persoanele orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay:m-am jucat pe fplayt si pe kronos in mare parte si pe mai multe servere micute
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Speranta
2.Prenumele (Personaj):Cezar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 26273
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 18 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultate+Master si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): S.M.U.R.D, sofer pe autobuz
7.Job Curent (Personaj):sofer pe autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna, ma numesc Cezar, am 18 ani si sunt din PaletoBay dar locuiesc in Los Haos. Am fost crescut intro-o familie de oameni saraci, lucru care a facut fiecare zi o lupta pentru a supravietui intr-un oras ca PaletoBay-ul. Din cauza lucrurilor pe care le-am vazut cand eram mic de la 14 ani am decis ca vreau sa devin politist. De la 14 ani mi-am dedicat viata invatatului si antrenatului pentr a fi cel mai bun candidat pentru academia de plitie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
entru ca ma antrenez de 4 ani pentru a ajunge politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Motivatia si indemanarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine, stiu sa trag,sunt descurcaret, sunt profesiloas
1.Numele sau Porecla:Sebi
2.ID In-Game:26273
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Sebi, sunt din Alba Iulia si am o pasiune pentru tenis dar o pasiune mai mare pentru gaming. Sunt o persoana calma cu bun simt si cu simtul umorului, momentan sunt la liceu dar dupa ce termin vreau sa continui in afacerea familie dar daca nu o sa reusesc o vreau sa ma indrept spre politie deoarece este o pasiune de a mea de cand eram mic si cred ca m-as descurca si ca m-as incadra
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Cunosc prieteni care sunt politisti si vreau sa ajut si eu persoanele orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay:m-am jucat pe fplayt si pe kronos in mare parte si pe mai multe servere micute
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Speranta
2.Prenumele (Personaj):Cezar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 26273
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 18 ani
5.Scolarizare (Personaj): Facultate+Master si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): S.M.U.R.D, sofer pe autobuz
7.Job Curent (Personaj):sofer pe autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna, ma numesc Cezar, am 18 ani si sunt din PaletoBay dar locuiesc in Los Haos. Am fost crescut intro-o familie de oameni saraci, lucru care a facut fiecare zi o lupta pentru a supravietui intr-un oras ca PaletoBay-ul. Din cauza lucrurilor pe care le-am vazut cand eram mic de la 14 ani am decis ca vreau sa devin politist. De la 14 ani mi-am dedicat viata invatatului si antrenatului pentr a fi cel mai bun candidat pentru academia de plitie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Motivatia si indemanarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Conduc bine, stiu sa trag,sunt descurcaret, sunt profesiloas