Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game: 2856
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server:92
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc David, sunt un băiat deștept cu o gândire foarte bună. Îmi place foarte mult matematica și sa ma joc fivem. Am o înălțime de aproximativ 1,98 m atrăgând aproape toate fetele din jurul meu 🤫
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ajut lumea și sa dețin ordine în oraș
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1600 h aproximativ 2 ani
9.Experiența în Roleplay: hard o nota pe care mi l as da este de 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gotti
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2856
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase cu bacalaureat și cu o facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanici, taxi, smurd etc
7.Job Curent (Personaj): șofer de Amazon
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Gotti David, sunt o persoana foarte calma și îmi place foarte mult sa coordonez lumea. As dori sa întru în Politia Română ca să ajut lumea cu problemele întâmpinate și ca să încerc să fac cât mai multa ordonine în oraș.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil și activ
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu exista diferențe cu toții suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:deștept, capabil, puternic, rezistent și răbdător
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game: 2856
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server:92
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc David, sunt un băiat deștept cu o gândire foarte bună. Îmi place foarte mult matematica și sa ma joc fivem. Am o înălțime de aproximativ 1,98 m atrăgând aproape toate fetele din jurul meu 🤫
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ajut lumea și sa dețin ordine în oraș
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1600 h aproximativ 2 ani
9.Experiența în Roleplay: hard o nota pe care mi l as da este de 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gotti
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2856
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase cu bacalaureat și cu o facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanici, taxi, smurd etc
7.Job Curent (Personaj): șofer de Amazon
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Gotti David, sunt o persoana foarte calma și îmi place foarte mult sa coordonez lumea. As dori sa întru în Politia Română ca să ajut lumea cu problemele întâmpinate și ca să încerc să fac cât mai multa ordonine în oraș.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil și activ
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu exista diferențe cu toții suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:deștept, capabil, puternic, rezistent și răbdător