Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Informatii OOC:
1.Numele sau Porecla: Gabriel Cristian [Ronaldo]
2.ID In-Game: 2197
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ani dar intr o luna fac 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 110
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gabriel Cristian dar prieteni imi zic Cristi, am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Braila, un oras foarte frumos, mare si plin de fete frumoase. Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si poate uneori timid. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a respecta si din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat".
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatiile mele pentru a ma alatura Departamentului de Politie este sa alung mafiotii din acest oras si sa dau drumul la un roleplay de calitate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 9.45
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca inteleg nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare.
[22:06]
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tendoaie
2.Prenumele (Personaj): Ronaldo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2197
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 110 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, bacalaureat luat cu media 9,28 urmand Academia de Politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar, Gunoier, Barman, Sofer de Autobuz.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut! Numele meu este Tendoaie Ronaldo am varsta de 23 de ani si locuiesc in orasul Los Santos, un oras mare si plin de pericole. Sunt o fire caruia ii place sa duca lucrurile la bun sfarsit, sa nu lase treaba neterminat. Imi place meseria de Politist deoarece tatal meu a fost Inspector si as vrea sa il intrec. Imi place sa cunosc oameni noi si sa ii fac sa se simta bine cand sunt prin preajma lor.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Din punctul meu de vedere sunt potrivit pentru aceasta meserie deoarece abilitatile mele sunt potrivite pentru Politia Romana.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ma misc foarte repede, pot conduce foarte rapid, in caz de o misiune rapida va puteti baza pe mine si cunosc foarte bine tot pentru ca am mai fost si in trecut chiar grad mare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: respectuos, responsabil, sofer bun, trag bine si civilizat.
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.