- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cristi
2.ID In-Game:40159
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):56
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cristi am 15 ani imi place sa ma joc mult pe calculator si fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa intru in Politie deoarece imi plac foarte mult actiunile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 7 luni
9.Experiența în Roleplay: Da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Petrisor
2.Prenumele (Personaj):Adelin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 674IKA
4.Vechimea în Oraș (Personaj):46
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Petrisor Adelin si imi doresc de mic sa ajung politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma inteleg cu toata lumea si inteleg pe oricine si cred ca voi reusi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Intelegator, glumet, serios cand este nevoie, politicos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Nu ma enervez destul de repede, sunt bun la IT, stiu destul de bine despre masini, stiu bine despre calculatoare, am experienta in condus
1.Numele sau Porecla: Cristi
2.ID In-Game:40159
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):56
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Cristi am 15 ani imi place sa ma joc mult pe calculator si fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc sa intru in Politie deoarece imi plac foarte mult actiunile
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 7 luni
9.Experiența în Roleplay: Da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Petrisor
2.Prenumele (Personaj):Adelin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 674IKA
4.Vechimea în Oraș (Personaj):46
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Petrisor Adelin si imi doresc de mic sa ajung politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma inteleg cu toata lumea si inteleg pe oricine si cred ca voi reusi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Intelegator, glumet, serios cand este nevoie, politicos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Nu ma enervez destul de repede, sunt bun la IT, stiu destul de bine despre masini, stiu bine despre calculatoare, am experienta in condus