Secțiune navigare

APLICATIE MEMBRU STAFF

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
• Nume: Jhon
• ID: 7092
• Discord: amadeus0570_11075
• Vârstă: 14 ani
• Ore pe server: 279
• Ore pe FiveM: 574

---

De ce dorești funcția de Membru Staff pe server-ul nostru?

Îmi doresc să fac parte din echipa de staff deoarece sunt o persoană activă și implicată. Întotdeauna am avut dorința de a contribui la buna funcționare a comunității și de a ajuta jucătorii care întâmpină probleme. Consider că am răbdare, capacitate de comunicare și empatie, calități esențiale pentru un membru staff.

---

Cum crezi că poți ajuta serverul odată ce vei face parte din echipă?

Pot contribui la menținerea unei atmosfere plăcute și echilibrate, prin respectarea regulilor și ajutorul oferit jucătorilor. Sunt calm și înțelegător, ceea ce ajută la rezolvarea conflictelor într-un mod profesionist. În plus, îmi doresc să aduc un plus de activitate pe server și să încurajez prietenii mei să ni se alăture.

---

Ce experiență ai ca membru staff? (FiveM sau alte jocuri)

Am experiență anterioară ca membru staff pe un server FiveM destul de mare, unde am învățat să gestionez situații complexe și să iau decizii corecte în momente critice.

---

Ești conștient că odată intrat în staff, roleplay-ul va fi o prioritate secundară?

Da, sunt conștient de acest aspect. Înțeleg că responsabilitatea principală a unui membru staff este de a menține ordinea și de a rezolva problemele comunității înainte de orice altă activitate.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus