Secțiune navigare

Aplicatie la Departamentul de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game: 9523
3.Vârsta (Minim 14 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): Nu am cetatenie romana/nu sunt roman
5.Orele Jucate pe Server (Minim 10 ore): 25 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc David si am 14 ani (Implinesc 15 in 2 luni).Sunt o persoana calma, si putin introverta, sunt pasionat de jocurile video si de sport. Ador jocurile shooter ca CS:2, Call of Duty Warzone, GTA V. Sunt si foarte pasionat de acest server si as dori sa contribui devenind un pilot de elicopter pentru departamentul de Politie. Am capabilitati la pilotarea vehiculelor aeriene in GTA V si in alte jocuri avansate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu am fost motivat de catre unul dintre colegii dumneavoastra, de pasiunea lui si onestitatea lui, de faptul ca iarta oamenii dar ii pedepseste daca se repeta, si de faptul ca doresc sa contribui in aceasta comunitatea si sa curat orasul cu abilitatile mele.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am 2 ani de experiente in servere RP de FIVEM, ajungand pana la 700 ore.
9.Experiența în Roleplay: Eu am abilitatea de a crea si continua un roleplay clean si care respecta regulile serverului, apreciez roleplay-urile frumoase, chiar si pe cele care nu ma avantajeaza sau imi pierde timpul.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Comfirm.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Macelaru
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 537VAY
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit facultatea de drept a Republicii Moldova, am absolvit facultatea de pilotaj al elicopeterelor.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Postas, Body Guard personal.
7.Job Curent (Personaj): Bodyguard.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persona respectata de o varietate de membrii al orasului Haos, am cazierul curat, fiind oprit doar o singura data pentru trecerea la rosu. Detin un buisness legal, in care cumpar masinii, le renovez si le vind la un profit cu ajutorul colegilor mei. Lucrez ca BodyGuard Personal ca sidejob. In timpul liber, pescuiesc cu ajutorul barcii mele, si explorez insulele frumoase ale orasului Haos.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta in domeniul legii, fiind unul dintre singurii care au absolvit la facultatea de drept a Republicii Moldova, sunt foarte eficiente si am calitatile necesare pentru a deveni un membru al Departamentului de Politie al Romaniei. Am experienta in pilotarea elicopterelor si ale avioanelor de marime mica.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte eficient si calm, am abilitatea de a pilota calm un Elicopter, am absolvit facultatea de drept si sunt o persoana ce respecta regulile.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Calm;
2. Experienta in domeniu;
3. Seriozitatea;
4. Curajul;
5. Empatia;

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Cerere acceptata! Contacteaza un tester pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus