Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nformații OOC:

1.Numele sau Porecla:Stefan
2.ID In-Game:1029
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 da fac 15 in cateva zile
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server: 2 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stefan am 14 sunt din Iasi imi place foarte mult sportul de contact de accea practic box de performanta si merg foarte des la sala pentru ca in acel loc ma pot recreea imi mai place sa ma joc pe calculator foarte mult.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: cam de nota 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ezio
2.Prenumele (Personaj):Auditore
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1029
4.Vechimea în Oraș (Personaj):eek: zi pe noul oras
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):DIICOT MECANIC
7.Job Curent (Personaj):sunt somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ezio Auditore abia ce am terminat Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza , sunt un baiat destul de calm pe treaba lui care nu cauta scandal si vrea sa apere tara de mafioti si de traficantii de droguri.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pentru ca am mare experienta in acest domeniu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt calm
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Condusul, trasul cu arma , seriozitatea, sunt foarte activ ,rabdator

Ultima editare:
Member
Bună ziua țin să vă informez că CV-ul dvs a fost acceptat va așteptăm la una din secțiile noastre

Semnat comisar șef
Sandala Hank

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus