Secțiune navigare

aplicatie haos ro police department

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game: 308
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ani dar ma descurc in a face rp si inainte de wipe am mai fost in pd
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 1 dar inainte de wipe aveam 500
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Alex, mie imi place fiveM ul, sa am multi prieteni si sa rad incontinuu. De asemenea sunt harnic si imi ajut parintii mereu cand am sansa, imi place rp ul de politist, si cam toate roleplay urile. Mai mereu sunt bine dispus, si ma inteleg cu toata lumea, lasand o impresie buna in urma mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa ma alatur departamentului de politie haos ro pentru a scapa de infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): circa 2 ani
9.Experiența în Roleplay:eu, daca ar fi sa mi dau o nota de la 1 la 10 pentru roleplay ul meu, ar fi 9, ca s-ar putae sa mai imi scape uneori, rare ori sa zic ceva ooc din greseala
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):sunt de acord
(VA ROG LUATI IN CONSIDERARE CA POT STA NUMAI IN WEEKENDURI SI VACANTE, RARE ORI IN TIMPUL SAPT ADICA LUNI-JOI PE CALCULATOR, SI CAND STAU IN REST, STAU MULT)
Informații IC:

1.Numele (Personaj):Fernando
2.Prenumele (Personaj):Donald
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):308
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 luna de cand am ajuns in oras
5.Scolarizare (Personaj): liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Donald, vin dintr-un oras indepartat, am plecat de acolo fiindca incepuse razboiul si teroristii ne atacau teritoriul, in acel atac, mi-am pierdut sotia si cei 2 copii, acum am venit in orasul dvs folosind avionul de marca Ryanair sa ajung in aeroportul din Sandy, sunt un om in varsta de 21 de ani, de cand am fost mic am fost invatat sa fiu politicos si din clasa a VI-a am vrut sa ma alatur politiei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu sunt potrivit pentru politie deoarece stiu sa ma inteleg cu tpata lumea, indiferent ca e Civil,Smurd<mecanic, etc, de asemenea sunt un coleg extraordinar
10.Diferențiere față de Alți Candidați:intelegator, politicos, respectos, prietenos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:destept, Intelegator,dur la momentul potrivit, ma dau batut greu, mereu caut o cale, mai ales implicandu-mi colegii

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus