Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: copa
2.ID In-Game:5254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt copa un baiat de 16 ani , merg la liceu , imi place sa ios afara cu prietenii si sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa apar orasul de infractiuni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Copa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5254
4.Vechimea în Oraș (Personaj):55
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar Los Haos,Academia de politie Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc copa si am 23 de ani.M-am nascut in Sandy, atunci cand politia nu avea nici o sansa impotriva mafiotilor, tatal meu a fost omorat cand aveam doar 3 ani si mama mea a fost rapita cand aveam 7 ani.In acea noapte am fugit la bunicii mei care m-au ajutat la scoala si pana la urma am reusit sa intru la liceul militar , dupa terminarea acestuia m-am inscris in academie si am devenit politist , dupa ceva timp mi-am dat demisia deoarece am vrut sa stau mai mult cu bunicii mei care erau pe moarte.Ei au murit acum 3 luni si sunt pregatit sa revin.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt glumet , dar serios cand e nevoie si pot sa fac orice mi se cere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdarea,perseverenta,aptitudinile mele fizice,condusul si trasul cu arma.

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele! Aplicatia este pentru Politia Romana, pt DIICOT este necesar sa fii transferat ulterior!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus