- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: copa
2.ID In-Game:5254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt copa un baiat de 16 ani , merg la liceu , imi place sa ios afara cu prietenii si sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa apar orasul de infractiuni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Copa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5254
4.Vechimea în Oraș (Personaj):55
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar Los Haos,Academia de politie Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc copa si am 23 de ani.M-am nascut in Sandy, atunci cand politia nu avea nici o sansa impotriva mafiotilor, tatal meu a fost omorat cand aveam doar 3 ani si mama mea a fost rapita cand aveam 7 ani.In acea noapte am fugit la bunicii mei care m-au ajutat la scoala si pana la urma am reusit sa intru la liceul militar , dupa terminarea acestuia m-am inscris in academie si am devenit politist , dupa ceva timp mi-am dat demisia deoarece am vrut sa stau mai mult cu bunicii mei care erau pe moarte.Ei au murit acum 3 luni si sunt pregatit sa revin.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt glumet , dar serios cand e nevoie si pot sa fac orice mi se cere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdarea,perseverenta,aptitudinile mele fizice,condusul si trasul cu arma.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: copa
2.ID In-Game:5254
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt copa un baiat de 16 ani , merg la liceu , imi place sa ios afara cu prietenii si sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa apar orasul de infractiuni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Copa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5254
4.Vechimea în Oraș (Personaj):55
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar Los Haos,Academia de politie Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist
7.Job Curent (Personaj):sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc copa si am 23 de ani.M-am nascut in Sandy, atunci cand politia nu avea nici o sansa impotriva mafiotilor, tatal meu a fost omorat cand aveam doar 3 ani si mama mea a fost rapita cand aveam 7 ani.In acea noapte am fugit la bunicii mei care m-au ajutat la scoala si pana la urma am reusit sa intru la liceul militar , dupa terminarea acestuia m-am inscris in academie si am devenit politist , dupa ceva timp mi-am dat demisia deoarece am vrut sa stau mai mult cu bunicii mei care erau pe moarte.Ei au murit acum 3 luni si sunt pregatit sa revin.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt glumet , dar serios cand e nevoie si pot sa fac orice mi se cere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdarea,perseverenta,aptitudinile mele fizice,condusul si trasul cu arma.