- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:edy
2.ID In-Game:757
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50702
5.Orele Jucate pe Server:3-4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic, parintii mei nu aveau foarte multi bani dar,odata tatal meu a castigat la loto 100.000 de lei cu care si a cumparat un teren pe care sa practice agricultura iar de atunci pot spune ca ducem un trai bun.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa prind infractorii si sa fac dreptate in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):spider
2.Prenumele (Personaj):edy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):757
4.Vechimea în Oraș (Personaj):524 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie si smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,smurd.
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic, tata a luat bani cu camata de la niste camatari iar el nu a mai avut sa le dea inapoi. Acei rau facarori au intrat peste noi injungandu l pe tata si rapind-o pe mama.Tata a fost un om puternic si a supravietuit impactului. dupa 1 an tata si a luat revansa vazand o pe mama pe strada si a luat o acasa iar.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt destul de capabil si intelegator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma diferentiez cu nimic fata de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:tras,condus,respectul,puternic,calmul
1.Numele sau Porecla:edy
2.ID In-Game:757
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50702
5.Orele Jucate pe Server:3-4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic, parintii mei nu aveau foarte multi bani dar,odata tatal meu a castigat la loto 100.000 de lei cu care si a cumparat un teren pe care sa practice agricultura iar de atunci pot spune ca ducem un trai bun.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa prind infractorii si sa fac dreptate in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:am
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):spider
2.Prenumele (Personaj):edy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):757
4.Vechimea în Oraș (Personaj):524 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie si smurd
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,smurd.
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):cand eram mic, tata a luat bani cu camata de la niste camatari iar el nu a mai avut sa le dea inapoi. Acei rau facarori au intrat peste noi injungandu l pe tata si rapind-o pe mama.Tata a fost un om puternic si a supravietuit impactului. dupa 1 an tata si a luat revansa vazand o pe mama pe strada si a luat o acasa iar.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt destul de capabil si intelegator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu ma diferentiez cu nimic fata de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:tras,condus,respectul,puternic,calmul