- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:Raphael
2.ID In-Game:2161
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27501
5.Orele Jucate pe Server:5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Raphael am 15 ani si sunt pasionat de jocuri si actorie,fac fotbal de performanta si fac videouri pe You Tube.Eu imi doresc sa fiu un jucator de fotbal renumit si respectat de ceilalti oameni din jurul meu,am experienta in FiveM si in politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa pot ajuta oamenii in mai multe feluri de cat pot acum si sa opresc lucrurile ilegale
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta dezvoltate si de nivel "hard"
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a sunt de acord si imi asum nerespectarea regurilor
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ietricica
2.Prenumele (Personaj)ansatoare
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2161
4.Vechimea în Oraș (Personaj)e un an
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Militara+Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fermier
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Pietricica sunt un om muncitor si respectuos,in timpul liber imi place sa ma plimb prin oras sau sa particip la voluntariat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost si am experienta in lucruri ca acestea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit cu nimic,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt un bun tragaci,conduc foarte bine,stiu sa ascult de gradele mai mari,pot ajuta la coordonarea oamenilo in caz de este nevoie,sunt loial si atent la ce fac
2.ID In-Game:2161
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27501
5.Orele Jucate pe Server:5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Raphael am 15 ani si sunt pasionat de jocuri si actorie,fac fotbal de performanta si fac videouri pe You Tube.Eu imi doresc sa fiu un jucator de fotbal renumit si respectat de ceilalti oameni din jurul meu,am experienta in FiveM si in politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa pot ajuta oamenii in mai multe feluri de cat pot acum si sa opresc lucrurile ilegale
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta dezvoltate si de nivel "hard"
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a sunt de acord si imi asum nerespectarea regurilor
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ietricica
2.Prenumele (Personaj)ansatoare
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2161
4.Vechimea în Oraș (Personaj)e un an
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Militara+Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fermier
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Pietricica sunt un om muncitor si respectuos,in timpul liber imi place sa ma plimb prin oras sau sa particip la voluntariat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am mai fost si am experienta in lucruri ca acestea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit cu nimic,toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt un bun tragaci,conduc foarte bine,stiu sa ascult de gradele mai mari,pot ajuta la coordonarea oamenilo in caz de este nevoie,sunt loial si atent la ce fac