New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Dragos (Tiganu)
2.ID In-Game:7685
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50502
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Eu ma numesc Crivat Dragos Stefan , un baiat simplu si muncitor de a lungul anilor am lucrat ca programator proiectand website/magazine online/aplicatii chiar si servere de jocuri , sunt pasionat de masini si tot ce insemana tehnologie . Am lucrat pe Anglia si germina ca sofer si acu mam intors in tara si sunt pasionat de jocuri mai ales fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa devin politist pentru a face un oras linistit si pentru a avea partea de roleplay de calitate .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 7 ani ( eu jucam si mta roleplay )
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Crivat
2.Prenumele (Personaj): Dragos Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7685
4.Vechimea în Oraș (Personaj): aproape 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de drept finalizata cu profesie avocat si cu drept de functie procuror judiciar iar in momentul de fata studiaza la Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Un baiat destept si ambitios cu un corp atletic de invidiat , avand o experienta vasta in luptele corp la corp find un bun luptator de mma si kickbox la categoria grea si un sofer foarte bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ambitia , latura sportiva bine dezvoltata , foarte ordonat si respectos.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Vigilenta , Rapiditate , Punctual , Respectos , rezistent sub stres
1.Numele sau Porecla: Dragos (Tiganu)
2.ID In-Game:7685
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50502
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2.7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Eu ma numesc Crivat Dragos Stefan , un baiat simplu si muncitor de a lungul anilor am lucrat ca programator proiectand website/magazine online/aplicatii chiar si servere de jocuri , sunt pasionat de masini si tot ce insemana tehnologie . Am lucrat pe Anglia si germina ca sofer si acu mam intors in tara si sunt pasionat de jocuri mai ales fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa devin politist pentru a face un oras linistit si pentru a avea partea de roleplay de calitate .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 7 ani ( eu jucam si mta roleplay )
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Crivat
2.Prenumele (Personaj): Dragos Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7685
4.Vechimea în Oraș (Personaj): aproape 3 luni
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de drept finalizata cu profesie avocat si cu drept de functie procuror judiciar iar in momentul de fata studiaza la Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Un baiat destept si ambitios cu un corp atletic de invidiat , avand o experienta vasta in luptele corp la corp find un bun luptator de mma si kickbox la categoria grea si un sofer foarte bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ambitia , latura sportiva bine dezvoltata , foarte ordonat si respectos.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Vigilenta , Rapiditate , Punctual , Respectos , rezistent sub stres