Secțiune navigare

APLICATIE DEPARTAMENTUL DE POLITIE

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Rares Iulian
2.ID In-Game:-
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5090902
5.Orele Jucate pe Server:0 (170+ inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut numele meu este Rares acesta este primul sv pe care m am jucat de cand am fivem si doresc in continuare sa continui pe el pentru ca imi place
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am fost inainte de 2 ori in diicot
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Rares
2.Prenumele (Personaj):Iulian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):-
5.Scolarizare (Personaj): liceul de stiinte sociale si acasemia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):inainte am fost in diicot si in cam vreo 3 familii
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut numele meu este Rares sunt de foarte mult timp in acest oras si mi am intemeiat o familie si am ales acest job pentru ca sunt foarte pasionat de polite si pentru ca se castiga destul de bine si imi pot intretine familia
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu consider ca sunt diferit
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:stiu sa conduc,sunt inteleptsunt ascultator,stiu sa trag cat de cat,ajut pe toata lumea,iubesc acest oras

Member
respins, nu ai varsta necesara pentru a te alatura acestui departament.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus