- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Edi/Eduard
2.ID In-Game:13753
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):260
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt un baiat de 14b ani pe nume Edi, cu o fire calma, respectuasa si cu cei 7 ani de acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa intru in Departamentul de politie pentru a opri traficantii si hotii din a mai face ilegalitati, pentru a face un oras mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Jilava
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13753
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic Auto
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat foarte silitor, cu varsta de 18 ani si cu oa utoritate foarte mare cand vine vorba de regului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu sunt potrivit pentru politie deoarece, cand vine vorba de reguli si lege devin foarte autoritar in cea ce fac
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu sunt diferit fata de ceilalti candidati deoarece eu vreauu sa intru in departamentul de politie sa fac un oras mai bun, nu doar pentru bani
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1. sunt autoritar cand vine vorba de lege si reguli
2. am un fizic bun care mar putea ajuta
3. trag foarte bine cu arma
4. sunt un sofer foarte bun
5. inainte sa fac ceva gandesc, si dupa aceia pun in aplicare
1.Numele sau Porecla:Edi/Eduard
2.ID In-Game:13753
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):260
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt un baiat de 14b ani pe nume Edi, cu o fire calma, respectuasa si cu cei 7 ani de acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa intru in Departamentul de politie pentru a opri traficantii si hotii din a mai face ilegalitati, pentru a face un oras mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Jilava
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13753
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic Auto
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat foarte silitor, cu varsta de 18 ani si cu oa utoritate foarte mare cand vine vorba de regului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu sunt potrivit pentru politie deoarece, cand vine vorba de reguli si lege devin foarte autoritar in cea ce fac
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu sunt diferit fata de ceilalti candidati deoarece eu vreauu sa intru in departamentul de politie sa fac un oras mai bun, nu doar pentru bani
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1. sunt autoritar cand vine vorba de lege si reguli
2. am un fizic bun care mar putea ajuta
3. trag foarte bine cu arma
4. sunt un sofer foarte bun
5. inainte sa fac ceva gandesc, si dupa aceia pun in aplicare