Secțiune navigare

APLICATIE DEPARTAMENTUL DE POLITIE!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
INFORMATI OOC:

1 Numele sau porecla:Alex
2 ID in-game: 10179
3 Varsta (Minim 15 ani):15
4 Primele cifre sin CNP: 12211
5 Orele jucate pe server: 15 ore
6 Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma numesc Alex am 15 ani si imi place foarte mult fiveM-ul
sunt pasionat de Fotbal, Masini si de arme sunt respectos si foarte calm ma enervez foarte rar si masinile mele preferate sunt Audi si Bmw si arma mea preferata este deagle sau orice tip de arma automata inafara de smg-uri
7 Motivatia pentru a te alatura departamentului de Politie: Eu am ales sa ma alatur Departamentului de Politie deoarece imi place sa fac roleplay din perspectiva respectari legilor sau de a ajuta sau a prinde banditii
8 Experienta in fiveM (perioada de timp) 2 luni
9 Expetienta in Roleplay: Destula
10 Constentizare Reguli si Ordine: da

INFORMATI IC:

1 Numele (personaj): Betonescu
2 Prenumele (personaj): Alex
3 Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10179
4 Vechimea in oras: 15
5 Scolarizare: detul buna
6 Joburi anterioare: Gunoier, Pescar,Fermier
7 Job curent: somer
8 Descriere personala (personaj minim 50 cuvinte): Ma numesc Alex si locuiesc in Paleto am 18 ani imi plac sporturile si armele cand eram mic parinti mei au plecat un Los Santos si nu aveau cum sa ma i-a cu ei si tocmai de acea am locuit cu o matusa foarte dura care in fiecare zi m-a ducea la o scoala militara
9 Motiv pentru care crezi ca esti potrivit pentru Politie: Dupa parerea mea eu cred ca sunt potrivit pentru politie deoarece am fost la o scoala militara si sunt foarte atent, agil si trag bine cu arma
10 Diferentele fata de alti: Sunt ascultator si stiu sa trag cu arma
11 Enumera 5 calitati forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei: Rapid,agil,serios,trag bine,sociabil

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus