Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Camarad Francisco
2.ID In-Game:582
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:7
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat cat de cat dezvoltat la mine cat si fizic,serios si cu vorbele la mine mereu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia de ma alatura este ca uniforma pe care o sa o port in fiecare ma reprezinta la punct.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte ok
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Camarad Francisco
2.Prenumele (Personaj):Francisco
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):582
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):paznic la un club
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Francisco am varsta de 23 de ani am absolvit academia de poltie in paleto sunt pregatit de aceasta meserie,eu provenind dintr o familie modesta nu mi am permis multe cand eram mai mic,visul meu era sa devin poltist de cand eram in clasa a 5 a si nu am lasat nimic sa imi stea in putinta sa ajung.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Dupa cat am fost antrenat in academie voi intra in departament si voi fi pus la punct pentru noul oras care are multe sanse sa fie in top.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu sunt diferit de toti ceilalti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm,Ager,Muncitor,Sofer de elita,optimist

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus