Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele sau Porecla:Andy
2.ID In-Game:30962
3.Vârsta (Minim 15 ani):Am 15 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):37
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am 15 ani , am foarte mult calitati de exemplu : pot aplana orice conflict, sunt curajos , respectos , intelegator ,serios . Eu practic box de la varsta de 10 ani pana in prezent 2 zile pe saptamana iar in rest ma joc pe pc, dar imi plac foarte mult animalele .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am primit motivatia de a ma alatura in Departamentul de Politie deoarece sunt multi infractori in acest oras si din admirarea celor lalti politisti, si asi dori sa imi fac noi prieteni in Departamentul de Politie in orasul Haos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Trag
2.Prenumele (Personaj): Sportiv
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30962
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 30 de luni in orasul Haos
5.Scolarizare (Personaj):Am termiant 12 clase am luat si bacul .
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz,ciupercar.
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Trag-Sportiv am 21 de ani si provin dintr-o familie modesta ce are un magazin de haine , dar la varsta de 14 ani parintii mei au fost omorati acolo deoarece au fost jefuiti si nici pana in ziua de azi acele persoane nu au fost prinse, asa ca eu asi dori sa ma fac politist deoarece doresc sa prind infractori ce mi-au omorat parintii si sa i bag la inchisoare cat de mult se poate deoarece au lasat un copil fara parintii de la o varsta frageda adica la 14 ani .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece va pot ajuta cu tot ce imi cereti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti avem minusuri si plusuri deci cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Felul de exprimare,respectul,Seriozitatea,Punctualitatea,Umorul

New member
Numele sau Porecla:david
2.ID In-Game:33275
3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):18707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):28
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David sunt clasa a7 si sunt foarte serios si cred ca pot aplana aproape orice conflict eu imi doresc sa dau la academia de politie si cred ca pot vorbi cu persoanele implicate in conflicte in termeni potrivitiv .
7.Job Curent (Personaj): glovo
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an jumatate
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):anghelescu
2.Prenumele (Personaj):david
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33275
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 28 de luni in orasul Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz si pescar
7.Job Curent (Personaj):glovo
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut sunt Anghelescu-David si am varsta de 21 de ani si sunt angajat la glovo am 12 clase si bacul luat pana acum am incalcat legea de 2 ori,ma prins radarul cu viteza umpic mai mare pe drumurile nationale in rest nu am alte intalniri cu organele legi
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece imi dores acest job de mic si am studiat mult codul penal si daca este nevoie o sa imi risc viata pentru cetateni orasului haos
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu cred ca este corect sa facem comparati
iei Romane?:convorbirea cu cetateni,respectul fata de gradele mai mari,seriozitatea si agilitatea

Like Răspunde
Raportează

Member
Numele sau Porecla:Andy
2.ID In-Game:30962
3.Vârsta (Minim 15 ani):Am 15 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):37
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am 15 ani , am foarte mult calitati de exemplu : pot aplana orice conflict, sunt curajos , respectos , intelegator ,serios . Eu practic box de la varsta de 10 ani pana in prezent 2 zile pe saptamana iar in rest ma joc pe pc, dar imi plac foarte mult animalele .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am primit motivatia de a ma alatura in Departamentul de Politie deoarece sunt multi infractori in acest oras si din admirarea celor lalti politisti, si asi dori sa imi fac noi prieteni in Departamentul de Politie in orasul Haos.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10/10

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Trag
2.Prenumele (Personaj): Sportiv
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30962
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 30 de luni in orasul Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz,ciupercar.
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Trag-Sportiv am 21 de ani si provin dintr-o familie modesta ce are un magazin de haine , dar la varsta de 14 ani parintii mei au fost omorati acolo deoarece au fost jefuiti si nici pana in ziua de azi acele persoane nu au fost prinse, asa ca eu asi dori sa ma fac politist deoarece doresc sa prind infractori ce mi-au omorat parintii si sa i bag la inchisoare cat de mult se poate deoarece au lasat un copil fara parintii de la o varsta frageda adic

Numele sau Porecla:david
2.ID In-Game:33275

3.Vârsta (Minim 15 ani):am 14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):18707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):28
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David sunt clasa a7 si sunt foarte serios si cred ca pot aplana aproape orice conflict eu imi doresc sa dau la academia de politie si cred ca pot vorbi cu persoanele implicate in conflicte in termeni potrivitiv .
7.Job Curent (Personaj): glovo

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an jumatate
9.Experiența în Roleplay:8/10

Informații IC:
1.Numele (Personaj):anghelescu
2.Prenumele (Personaj):david

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):33275
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 28 de luni in orasul Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz si pescar
7.Job Curent (Personaj):glovo
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut sunt Anghelescu-David si am varsta de 21 de ani si sunt angajat la glovo am 12 clase si bacul luat pana acum am incalcat legea de 2 ori,ma prins radarul cu viteza umpic mai mare pe drumurile nationale in rest nu am alte intalniri cu organele legi
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece imi dores acest job de mic si am studiat mult codul penal si daca este nevoie o sa imi risc viata pentru cetateni orasului haos
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu cred ca este corect sa facem comparati
iei Romane?:convorbirea cu cetateni,respectul fata de gradele mai mari,seriozitatea si agilitatea

Like Răspunde
Raportează

a la 14 ani .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece va pot ajuta cu tot ce imi cereti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti avem minusuri si plusuri deci cu nimic
iei Romane?:Felul de exprimare,respectul,Seriozitatea,Punctualitatea,Umorul
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus