Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele sau Porecla:Andy
2.ID In-Game:30962
3.Vârsta (Minim 15 ani):Am 15 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu Pot.

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am 15 ani , practic box de la varsta de 10 ani pana in prezent, imi plac jocurile pe pc si in timpul liber ies cu prietenii pe afara .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am primit motivatia de a ma alatura in Departamentul de Politie deoarece sunt multi infractori in acest oras si din admirarea celor lalti politisti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Aprob.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Trag
2.Prenumele (Personaj): Sportiv
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30962
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am 30 de luni in orasul Haos
5.Scolarizare (Personaj):Am termiant 12 clase am luat si bacul .
6.Joburi Anterioare (Personaj):Autobuz,ciupercar.
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Trag-Sportiv am 21 de ani si provin dintr-o familie modesta ce are un magazin de haine , dar la varsta de 14 ani parintii mei au fost omorati acolo deoarece au fost jefuiti si nici pana in ziua de azi acele persoane nu au fost prinse.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit deoarece va pot ajuta cu tot ce imi cereti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti avem minusuri si plusuri deci cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Felul de exprimare,respectul,Seriozitatea,Punctualitatea,Umorul

Raportează

Member
Bună @ANDREY,
Îți mulțumim pentru interesul arătat față de alăturarea în Departamentul de Poliție din orașul Haos. După o analiză atentă a cererii tale, regretăm să te informăm că nu ai fost acceptat în acest moment.

Mai jos sunt câteva motive care au stat la baza deciziei noastre:

1. Informațiile incomplete sau neclare: În secțiunea cu datele personale, ai menționat că nu poți furniza primele 5 cifre din CNP (IRL). Aceste informații sunt esențiale pentru procesul de verificare.
  2. Motivația și experiența: Deși ai exprimat dorința de a contribui la menținerea ordinii în oraș și ai admirat munca polițiștilor, nu am găsit suficiente detalii concrete despre cum ai de gând să îți aduci contribuția în mod specific.
  3. Descrierea personală și profesională: Ne-am dori să vedem o descriere mai detaliată și mai profundă a experiențelor tale anterioare, atât în joc, cât și în viața reală, pentru a înțelege mai bine cum te-ar putea ajuta aceste experiențe în rolul de polițist.
Te încurajăm să continui să te implici activ în comunitatea noastră și să acumulezi mai multă experiență. Poți reevalua cererea ta în viitor, iar atunci când vei avea toate informațiile completate și o descriere mai detaliată a motivației și a calităților tale, te așteptăm să aplici din nou.

Îți dorim mult succes în continuare și sperăm să ne auzim din nou în curând.

Cu stimă,
Antrax

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus