New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Cepoi David
2.ID In-Game: 3884
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt David am 16 ani imi place sa ma joc FiveM si ma joc si cs;go(sunt tragaci) sa mai ies afara cu prietenii.Sunt un baiat caruia ii place sa ajute oameni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alatur departamentul de politiei este ca doresc un job stabil respectuos si unde sa gasesc oameni de milioane
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cepoi
2.Prenumele (Personaj): Dumitru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3884
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 32 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Informații OOC: 9:40 Media
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Cepoi Dumitru imi place sa stau la locul meu linistit si sa imi fac jobul meu sa fac banii prin alte modalitati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om al legii din punct de vedere rutier foarte mult si doresc sa fac parte din departament
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt schimbat cu nimic deoarece toti suntem la fel as putea spune doar ca sunt putin mai ambitios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa respect o persoana. Nu diferentiez pe nimeni. Stiu sa conduc bine . Imi place sa interactionez cu persoanele foarte mult. Sunt ambitios si daca vreau sa imi pun ceva in plan il fac 100%.
1.Numele sau Porecla: Cepoi David
2.ID In-Game: 3884
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt David am 16 ani imi place sa ma joc FiveM si ma joc si cs;go(sunt tragaci) sa mai ies afara cu prietenii.Sunt un baiat caruia ii place sa ajute oameni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alatur departamentul de politiei este ca doresc un job stabil respectuos si unde sa gasesc oameni de milioane
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cepoi
2.Prenumele (Personaj): Dumitru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3884
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 32 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Informații OOC: 9:40 Media
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Electrician
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Cepoi Dumitru imi place sa stau la locul meu linistit si sa imi fac jobul meu sa fac banii prin alte modalitati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om al legii din punct de vedere rutier foarte mult si doresc sa fac parte din departament
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt schimbat cu nimic deoarece toti suntem la fel as putea spune doar ca sunt putin mai ambitios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa respect o persoana. Nu diferentiez pe nimeni. Stiu sa conduc bine . Imi place sa interactionez cu persoanele foarte mult. Sunt ambitios si daca vreau sa imi pun ceva in plan il fac 100%.