Secțiune navigare

Aplicație departament poliție HAOS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mihai
2.ID In-Game: 32652
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar in cateva luni fac 15 (am un comportament respectos si matur)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 32529
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 110
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana sociabila ma inervez foarte greu am fost invatat sa nu enervez persoanele din jur si sa le ofer resperct la fel de mult cat îmi ofera am facut sport imi place sa ies afara cu prieteni imi place sa ma distrez imi place sami fac ce am de facut cat mai bine pot eu si repede si sa nu las pe alta zi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: La politie as dori sa dau cand voi lua bacu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani si putin
9.Experiența în Roleplay: Din puctul meu de vedere experienta mea este 7/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Lampa
2.Prenumele (Personaj): Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 32652
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 110
5.Scolarizare (Personaj): Academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): MINER
7.Job Curent (Personaj): TAXI
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mihai este un tanar care viseaza sa devina politist de cand era copil se juca jocuri pe calculator cu politisti si a devenit fascinat de ideea de a proteja si a servi comunitatea el a studiat intens pentru asi atinge scopul acum este pregatit sa dea tot ce poate in testele pentru admiterea in academia de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calm si intelegator cu oameni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt diferente toti suntem la fel de egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-drept
-capabil
-coperativ
-serios (cand trebuie)
-calm

Ultima editare: 28 Noi 2023​
Like
Raportează

Member
Va informam ca CV-ul dvs. a fost acceptat. Vă rugăm să contactați echipa noastră de testare pentru a stabili sustinerea testelor de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus