New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaragos
2.ID In-Game:6265
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:0 dar o sa facf
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Dragos,am 15 ani,imi place sa ma joc in timpu liber Fivem si alte jocuri,Sportu meu preferat este Bascketu,Imi place in timpu liber sa ma joc cu prietenii.In viata de zi cu zi mai alerg pe afara.Am intaltimea de 1,85.Imi place domeniul IT si gamingul.Sunt un baiatat dragut istet prietenos.Ca deobicei ma joc la computer csgo,fivem garys mod si alte jocuri.Imi place sa inot si ma joc bascket cu prietenii in aer liber.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiet a ajuta orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Aluna
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):azi am venit
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):M-am nascut in orasul Los Santos,Tatal meu a murit intr-un accident de masina cand avem varsta de 3 ani.Am fost crescut de Mama mea.Cand am aveam 17 ani eram intr-o seara in parc au venit mafiotii imbracati in albastru si apoi am vazut-o pe Mama mea impuscata de mafiotii de atunci am boala pe ei.am jurat ca voi absolvii academia de politie si voi devenii un politist bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si stiu ca o sa ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nmk toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1:agilitatea 2:rapizitatea 3:imobilizare imediata 4:vorbitul 5:condusul
1.Numele sau Poreclaragos
2.ID In-Game:6265
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:0 dar o sa facf
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Dragos,am 15 ani,imi place sa ma joc in timpu liber Fivem si alte jocuri,Sportu meu preferat este Bascketu,Imi place in timpu liber sa ma joc cu prietenii.In viata de zi cu zi mai alerg pe afara.Am intaltimea de 1,85.Imi place domeniul IT si gamingul.Sunt un baiatat dragut istet prietenos.Ca deobicei ma joc la computer csgo,fivem garys mod si alte jocuri.Imi place sa inot si ma joc bascket cu prietenii in aer liber.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițiet a ajuta orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Aluna
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):azi am venit
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):M-am nascut in orasul Los Santos,Tatal meu a murit intr-un accident de masina cand avem varsta de 3 ani.Am fost crescut de Mama mea.Cand am aveam 17 ani eram intr-o seara in parc au venit mafiotii imbracati in albastru si apoi am vazut-o pe Mama mea impuscata de mafiotii de atunci am boala pe ei.am jurat ca voi absolvii academia de politie si voi devenii un politist bun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si stiu ca o sa ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cu nmk toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1:agilitatea 2:rapizitatea 3:imobilizare imediata 4:vorbitul 5:condusul