Secțiune navigare

Aplicatie Departament de politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:8538
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): Sunt din R.Moldova si mi se face buletinul la 16
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 180
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Dragoș, un tip relaxat și ascultător. Îmi plac momentele liniștite și sunt deschis la idei noi. În ciuda naturii mele chill, rămân concentrat și responsabil. Îmi place să ascult și să învăț mereu, fiind mereu deschis la noi experiențe și provocări.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ajutarea oamenilor si prinderea infractorilor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1+ an
9.Experiența în Roleplay: 9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): de! confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Dragos
2.Prenumele (Personaj): Bici
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8538
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 180 luni
5.Scolarizare (Personaj): Acedelia de Politie ''Paleto Bay"
6.Joburi Anterioare (Personaj): MIner, teximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Dragoș, un tip glumet și ascultător, mereu gata să distragă atenția cu o glumă bună. În ciuda spiritului meu jovial, știu când să ascult și să respect autoritatea. Îmi place să învăț de la cei cu mai multă experiență și să îmbin umorul cu responsabilitatea într-un mod echilibrat.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o fire ascultatoare dar si buna
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt rabdator,glumet,puternic dar si destept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: egalitate, rabdare, munca in echipa, solidaritate si prietenie

Member
Avem plăcerea să-ți comunicăm că cererea ta pentru a te alătura Departamentului de Poliție a fost acceptată!

Te rugăm să te prezinti la sediul nostru pentru a susține testele de intrare.
Așteptăm cu nerăbdare să lucram împreună și să facem o diferență pozitivă în orașul nostru.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi. Felicitări încă o dată și bine ai venit în echipă!

Cu respect,

Departamentului de Poliție Haos RO.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus