Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: David Paulustus
2.ID In-Game: 13104
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 0.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc David, am 14 ani si iubesc informatica, a ma juca fotbal si sa ma joc fiveM. Anul acesta am examenul de capacitate si o sa intru la liceu. Momentan nu stiu la ce liceu io sa ma duc pentru ca nu m-am hotarat. Imi place foarte mult sa fac servere de Minecraft(sa le scriptez) Si sa fac diferite jocuri in Unity si Unreal Engine 5.3.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa intru in Departamentul de Politie deoarece imi place foarte mult politie si cand o sa mai cresc as dori sa devin tot politist.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): intre 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 2-3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Paulustus
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 13104
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 0.6 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nici un job
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Cand eram mic, ma jucam pe langa casa cu niste pistoale de lemn crezandu-ma politist. Imi doream foare mult sa devin politist. Locuiam pe un camp la o ferma de a parintilor mei, intr-o zi ne am dus in piata in Los Santos intr-o zona mai rau-famata sa spun asa, acea zona este The Hood sau Groove Street unde isi fac veachul organizatiile Bloods, Groove, Crips. Cand am ajuns acolo am cumparat tot ce mai era de cumparat si dintr-o data un om mascat, imbracat in rosu, incepe sa traga in aer pentru a ne speria, era o jefuire. Eu si cu parintii mei am incercat sa fugin, dar... doar eu am reusit sa ma ascund pe langa niste case, dar parintii mei au fost impuscati in cap. Am sunat la nr de urgenta 112 si au sosit 10 echipaje S.A.S care i-au potolit pe toti. Si de atunci am decis sa-mi razbun parintii si pe Bloods
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un mom respectuos, sunt foate calm in situatiile "criza" si pot coordona foarte bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu stiu sigur ce diferente am, dar stiu ca sunt priceput la condus si coordonat
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Stiu sa trag destul de bine, coordonare la nivel inalt, cooperarea cu ceilalti colegi, condusul la viteze mari, pilotarea de avioane/elicoptere

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus