New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Marian Alex
2.ID In-Game: 40810
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50812
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Sunt Alex, am 16 ani si sunt pasionat de Politia Romana. Imi place sa ies afara cu prietenii, sa ies cu bicicleta, chestii care dupa parerea mea orice om le face. ( sa doarma, sa manance, si sa se culce.)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Experimentatia, priceputia mea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1-2 ani
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am sa intelef nerespectarea regurilor si ordinelor superioare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Horatiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1750
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 21
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Sunt Horatiu, am 35 de ani si imi doresc foarte mult sa ma alatur Departamentului de Politie Los Haos. De mult timp imi doresc sa ma alatur, si cred ca o voi face.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experimentat, sunt foarte bun in acest post, inteleg foarte bine tot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experimentatia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliței:
iei Romane?: Inteligent, Respectos, Disciplinat, Ascult de Gradele Mari, nu sunt incapatanat.
2.ID In-Game: 40810
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50812
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Sunt Alex, am 16 ani si sunt pasionat de Politia Romana. Imi place sa ies afara cu prietenii, sa ies cu bicicleta, chestii care dupa parerea mea orice om le face. ( sa doarma, sa manance, si sa se culce.)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Experimentatia, priceputia mea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1-2 ani
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am sa intelef nerespectarea regurilor si ordinelor superioare.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj): Horatiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1750
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 21
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Sunt Horatiu, am 35 de ani si imi doresc foarte mult sa ma alatur Departamentului de Politie Los Haos. De mult timp imi doresc sa ma alatur, si cred ca o voi face.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experimentat, sunt foarte bun in acest post, inteleg foarte bine tot.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experimentatia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliței:
iei Romane?: Inteligent, Respectos, Disciplinat, Ascult de Gradele Mari, nu sunt incapatanat.