- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Manea
2.ID In-Game:3443
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40 si cv
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt manea locuiesc in ferrentari imi plac jocurile video ,am varsta de 15 ani si iubesc acest server.sunt de culoare si sunt de 4 ani pe acest sv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa incerc sa ajut persoane
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):6ani
9.Experiența în Roleplay:6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Antonio
2.Prenumele (Personaj):Manea
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3443
4.Vechimea în Oraș (Personaj):43 de luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar si apoi academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am avut
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu sunt antonio am 27 de ani sunt din sandy shortssi inainte cu mult timp tata a avut niste probleme foarte mari cu ganguri pana cand a intervenit politia si de atunci am ramas marcat si mi as dorii sa fiu si eu respectat la fel cum ii respectam eu atunci pe politaii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi place sa cooperez foarte tare culumea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu ceilallti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt vigilent,agil,conduc bine,cooperez super si ma pot adapta super rrepede
1.Numele sau Porecla:Manea
2.ID In-Game:3443
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40 si cv
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt manea locuiesc in ferrentari imi plac jocurile video ,am varsta de 15 ani si iubesc acest server.sunt de culoare si sunt de 4 ani pe acest sv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa incerc sa ajut persoane
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):6ani
9.Experiența în Roleplay:6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Antonio
2.Prenumele (Personaj):Manea
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3443
4.Vechimea în Oraș (Personaj):43 de luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar si apoi academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu am avut
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):eu sunt antonio am 27 de ani sunt din sandy shortssi inainte cu mult timp tata a avut niste probleme foarte mari cu ganguri pana cand a intervenit politia si de atunci am ramas marcat si mi as dorii sa fiu si eu respectat la fel cum ii respectam eu atunci pe politaii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:imi place sa cooperez foarte tare culumea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu stiu ceilallti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt vigilent,agil,conduc bine,cooperez super si ma pot adapta super rrepede