- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Copca
2.ID In-Game: ( inca nu s a deschis sv )
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):52301
5.Orele Jucate pe Server: inainte de wipe am avut 800
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , Ma numesc Florin am varsta de 17 ani sunt din Judetul Bacau si imi timpul meu liber ma joc fivem alaturi de prieteni mei .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorința de a ajuta și proteja comunitatea locală.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2900h
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Florin
2.Prenumele (Personaj):Copca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): nu am inca
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Tractorist
7.Job Curent (Personaj):Momentan sunt somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Florin Copca am varsta minunata de 36 de ani si doresc sa calc pe meleagurile bunicului meu , fost Comisar in Politia Romana .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pasiune pentru Siguranța Publică: Dorința de a asigura un mediu sigur pentru membrii orasului Paleto BAY
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experiență Anterioară Relevată si Cursurile Suplimentare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Disciplină și Respectarea Procedurilor , Spirit de Echipa , Contrulul asupra mea in situatii tensionate , Vorbitul coerent si calm , Persoana calma
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Copca
2.ID In-Game: ( inca nu s a deschis sv )
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):52301
5.Orele Jucate pe Server: inainte de wipe am avut 800
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , Ma numesc Florin am varsta de 17 ani sunt din Judetul Bacau si imi timpul meu liber ma joc fivem alaturi de prieteni mei .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorința de a ajuta și proteja comunitatea locală.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2900h
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Florin
2.Prenumele (Personaj):Copca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): nu am inca
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Tractorist
7.Job Curent (Personaj):Momentan sunt somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Florin Copca am varsta minunata de 36 de ani si doresc sa calc pe meleagurile bunicului meu , fost Comisar in Politia Romana .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pasiune pentru Siguranța Publică: Dorința de a asigura un mediu sigur pentru membrii orasului Paleto BAY
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experiență Anterioară Relevată si Cursurile Suplimentare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Disciplină și Respectarea Procedurilor , Spirit de Echipa , Contrulul asupra mea in situatii tensionate , Vorbitul coerent si calm , Persoana calma
Ultima editare: