Secțiune navigare

Aplicatie Academie De Politie Oras Los Haos !

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Copca
2.ID In-Game: ( inca nu s a deschis sv )
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):52301
5.Orele Jucate pe Server: inainte de wipe am avut 800
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , Ma numesc Florin am varsta de 17 ani sunt din Judetul Bacau si imi timpul meu liber ma joc fivem alaturi de prieteni mei .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorința de a ajuta și proteja comunitatea locală.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2900h
9.Experiența în Roleplay:9.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Florin
2.Prenumele (Personaj):Copca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): nu am inca
4.Vechimea în Oraș (Personaj):0
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Tractorist
7.Job Curent (Personaj):Momentan sunt somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Florin Copca am varsta minunata de 36 de ani si doresc sa calc pe meleagurile bunicului meu , fost Comisar in Politia Romana .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pasiune pentru Siguranța Publică: Dorința de a asigura un mediu sigur pentru membrii orasului Paleto BAY
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experiență Anterioară Relevată si Cursurile Suplimentare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Disciplină și Respectarea Procedurilor , Spirit de Echipa , Contrulul asupra mea in situatii tensionate , Vorbitul coerent si calm , Persoana calma

Ultima editare:
Member
Respins + bk te încurci in minciuni ba ai 15 ba 17 ai CNP random,bk o luna

New member
Am pus din grsl 17 de aia am si modificat , aplicatia am facut o rapid si de aia am gresit , se poate fara bk te rog? @Sandala

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus