Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Panda
2.ID In-Game: [Nu am inca ]
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): -
5.Orele Jucate pe Server: [Nu am jucat inca pe sv nou ]
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Matei, joc pe Haos de ceva timp. Ca si Hobby am Web Developing. Mai lucrez si cu oameni sa faca lucruri frumoasa in baza scripturilor de fivem. Eu sunt o fire calma. Joc FiveM de aproape un an jumatate si din toate serverele pe care am fost, Haos mi-a placut cel mai mult.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ma alatur acestui departament deoarece doresc sa stopez infractiunile in oras in orice mod.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am jucat fivem cam un an si jumatate
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Onescu
2.Prenumele (Personaj): Matei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): -
4.Vechimea în Oraș (Personaj): -
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar Campulung
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma pot auto caracteriza prin a spune ca sunt calm, amuzant si ascultator. Pe durata in care am facut parte din echipa taximetristilor din oras am invata ca ma pot coordona usor cu colegii pentru a lua apeluri. Ma descriu ca si un om drept, care nu va face actiuni de coruptie sau actiuni ce pot dauna respectul unei persoane sau mai multor persoane.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru jobul de Politist pentru ca pot aduce mult ajutor departamentului prin calitati ce le detin.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu ma diferentiez de ceilalti candidati prin faptul ca sunt bun in orice situatie chiar de sunt sub presiune sau atacat si imi este usor sa raman calm in momente in care alte persoane ar intra in panica.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm, Bun coordonator, drept, sofer excelent, ascultator

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Respins , nu indeplinesti conditiile necesare !!!!
Semnat ,Chestor General , Comisarul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus