Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Catalin Pătrașcu
2.ID In-Game:502
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):508040
5.Orele Jucate pe Server:500+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte:
Numele meu este Catalin si sunt un baiat simplu ce joaca Fotbal la Dinamo Bucuresti. Sunt un om onest , constincios si cu capul pe pamant . Unii ma cred mai matur decat am varsta deoarece descrierea morala si mentalitate pe care o am este una departata de cum sunt unii copii de varsta mea . Datorita celor intamplate din jurul meu , am reusit sa imi cladesc un suport moral si o motivatie sa incerc mereu sa fac ce mi doresc si niciodata sa nu ma dau batut sau sa renunt . Ca si persoana , eu personal , sunt omul care merge pe prefaza de "ma respecti , te respect" si chiar daca cineva mi a facut rau , niciodata nu m-am razbunat ci pur si simplu nu am bagat in seama , lasand persoana sa vorbeasca pe la spate ! Acesta sunt eu , Catalin, un simplu om de rand ce prefera respectul , iubirea si loialitatea in loc de orice altceva !
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa intru in departamentul de politie deoarece e si singurul lucru care imi place si imi fac treaba cu multa umanitate mereu.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 anji
9.Experiența în Roleplay: Experienta roleplay este una destul de avansata dar trebuie sa va dau dovada si dvs de capabilitatea mea in game .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi) Inteleg! nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):INTELEG!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Catalin
2.Prenumele (Personaj): Pătrașcu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):502
4.Vechimea în Oraș (Personaj):500+ luni
5.Scolarizare (Personaj):Sunt un om care comunica foarte mult trateaza situațiile cu calm si multa tandrețe.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Catalin Pătrașcu am 23 de ani si de mic copil am vrut sa fiu politist din pacate am avut o copilarie grea deoarece tata era un betiv su nu muncea asa ca a trebuit sa ma intretina doar mama .La scoala am avut numai note bune si am reusit sa merg la liceu si la facultate .Iar apoi mi am indeplinit visul de a termina studiile si cum sunt in cautarea unui loc de munca.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt calm si am multa rabdare pentru cazurile mai complicate .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferenta dintre altii candidati este ca sunt calm . este fix opinia mea .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliței Romane?:Calm,Tragaci,Agil pe Condus , Stiu multa Tactica. Acestea o sa le dovedesc pe parcursul carierei mele la dvs in departament .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus