New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:-
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 15 ani imi place sa na joc fiveM si sa ies cu prieteni pe afara , imi mai place sa ma joc si fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa fiu politist ca tatal meu si ca fratele meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj)ijama
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):un an
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut numele meu este David Pijama sunt un baiat venit din italia din cauza ca bunici mei au murit si mi au lasat mostenire toata averea lor deoarece eram singurul nepot
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:E cred ca sunt potrivit pentru politie deoarece imi place sa fac dreptate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt calm si descurcaret
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:disciplinat ascultator harnic increzut creativ
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:-
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server:-
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 15 ani imi place sa na joc fiveM si sa ies cu prieteni pe afara , imi mai place sa ma joc si fotbal
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa fiu politist ca tatal meu si ca fratele meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj)ijama
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):un an
5.Scolarizare (Personaj):12 clase+facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut numele meu este David Pijama sunt un baiat venit din italia din cauza ca bunici mei au murit si mi au lasat mostenire toata averea lor deoarece eram singurul nepot
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:E cred ca sunt potrivit pentru politie deoarece imi place sa fac dreptate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt calm si descurcaret
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:disciplinat ascultator harnic increzut creativ