New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Hidro
2.ID In-Game: 8329
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 Jumatate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mi se spune Hidro , am 14 ani , sunt doritor sa fac parte din politie pentru ca imi place ca exista activitate si imi place scopul acestei factiuni. Vreau sa ma duc la liceul Militar Alba Iulia pentru ca iubesc uniforma militara. Sunt un baiat responsabil , ascultator si capabil , reiese din comportament si fapte.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut la ordinea si disciplina publica si vreau sa ma pun pe picioare din punct de vedere financiar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2022 - Prezent
9.Experiența în Roleplay: Consider ca pot efectua inclusiv un roleplay de Hard.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Hidro
2.Prenumele (Personaj): Popescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8329
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 15 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas , Gunoier si pescar.
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Hidro , am 24 de ani , sunt doritor sa fac parte din departamentul de politie, tocmai ce am terminat academia de politie si sunt vreau sa fac bani lucrand pentru stat si pentru binele societatii , sunt un baiat de treaba , nou venit in oras , care isi cauta un loc de munca potrivit comportamentului sau . Consider ca acest job poate contribuii mult la inaugurarea banilor si jur sa respect constitutia si legile tarii !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt loial si nu ma las pana nu obtin ce vreau.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Loial e putin spus.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Responsabil , ascultator , capabil , dur , iar frica nu exista !
1.Numele sau Porecla: Hidro
2.ID In-Game: 8329
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 Jumatate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mi se spune Hidro , am 14 ani , sunt doritor sa fac parte din politie pentru ca imi place ca exista activitate si imi place scopul acestei factiuni. Vreau sa ma duc la liceul Militar Alba Iulia pentru ca iubesc uniforma militara. Sunt un baiat responsabil , ascultator si capabil , reiese din comportament si fapte.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut la ordinea si disciplina publica si vreau sa ma pun pe picioare din punct de vedere financiar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2022 - Prezent
9.Experiența în Roleplay: Consider ca pot efectua inclusiv un roleplay de Hard.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Hidro
2.Prenumele (Personaj): Popescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8329
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 15 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas , Gunoier si pescar.
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Hidro , am 24 de ani , sunt doritor sa fac parte din departamentul de politie, tocmai ce am terminat academia de politie si sunt vreau sa fac bani lucrand pentru stat si pentru binele societatii , sunt un baiat de treaba , nou venit in oras , care isi cauta un loc de munca potrivit comportamentului sau . Consider ca acest job poate contribuii mult la inaugurarea banilor si jur sa respect constitutia si legile tarii !
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt loial si nu ma las pana nu obtin ce vreau.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Loial e putin spus.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Responsabil , ascultator , capabil , dur , iar frica nu exista !