Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: David
Id-ul tau:24665
Discord: Arabufaa
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14
Ore: (Minim 50)29.4
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Vreau sa ajut Staff-ul Haos , Deoarece vreau sa nu mai fie troll <
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sa ajut persoanele noi care intra pe Serverul Haos SA faca un Rp Frumos si sa ii ajut
O mica descriere despre tine: Salut sunt eric si imi place sa ma joc fivem ma joc fivem de 2 ani si chiar imi place mult activitatile cu Prieteni pe fivem sa ne jucam

Ultima editare:
Member
Member
Numele tau: David
Id-ul tau:24665
Discord: Arabufaa
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14
Ore: (Minim 50)29.4
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Vreau sa ajut Staff-ul Haos , Deoarece vreau sa nu mai fie troll <
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sa ajut persoanele noi care intra pe Serverul Haos SA faca un Rp Frumos si sa ii ajut
O mica descriere despre tine: Salut sunt eric si imi place sa ma joc fivem ma joc fivem de 2 ani si chiar imi place mult activitatile cu Prieteni pe fivem sa ne jucam
Aplicație Respinsa + BK staff. Incercare fraudare test si cererea de grade staff fara teste!!!

TOPIC / CLOSED

DISCORD.GG/HAOSRO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus