Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Albert
2.ID In-Game:3320
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numsec albert si am 14 ani. Eu locuiesc in romania judetul iasi alaturi de familia mea.eu sunt o persoana foarte calam si o persoana foarte respaectuasa. Eu pe langa scoala/gamimg mai fac si alte lucrcri precum fotbalul si motocrosul. Eu iubesc aceste pasiuni din mai multe motive. Sper sa fiu acceptat deoarece ce imi doresc de foarte mult timp sa ma alatur departamentului polita romana.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Este sa salvez orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:Eu fac rp de nota 10 si ma
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Celmare
2.Prenumele (Personaj):Albert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3320
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Cele 8 clase . Liceu bac.academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Medic si mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc albert si am 23 de ani.Eu sunt o persoana doarte buna .Eu de la varsta de 7 ani am ramas orfan de ambi parinti deoarece ei au fost omorti de 2 mafioti.Dupa ce ei au murit bunicul meu Octavian ma luat in grija lui.La el acasa eu am invata foarte multe lucruri despre lege si politie deoarece bunicul meu a fost inspector principal in Politia Romana. El a murit iar eu vreu sa il mostenesc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cunosc legile sunt opersoana calma buna si grijulie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu cred ca toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm ,bun ,nu injur,vorbesc codat,respectuos

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus