- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: NUCLEAr
2.ID In-Game: 22786
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ( nu stau sa mint ca oricine )
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51101
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):46
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc nuclear e oarecum porecla/numele de scena ma joc fivem de 3 ani si sunt foarte multumit de acest lucuru sunt pasionat de technologie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: este o factiune perfecta si am mai fost de inca 2 ori si doresc sa ma reintorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 8.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
opescu
2.Prenumele (Personaj):NUCLEar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22786
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
5.Scolarizare (Personaj): 9/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):am mai fost odata in politie si fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc nuclear popescu de cand sunt mic am trait o viata modesta nici prea exclusiva dar nici sa imi lipseasca ceva sa spun asa aveam o casa calduroasa mancare masina tot ce aveam nevoie de atunci pana acum parinti mei sunt batrani si traiesc o viata buna in vinewood iau eu am un mic apartament in LH
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am fost in trecut in cadrul MAI si am facut o treaba foarte buna
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu zic ca nu conteaza neaparat diferentele in aceasta factiune dar eu ma consider bun la tras condus socializat si pentru calmul meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Demitate incredere generozitate intelegator si demn
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: NUCLEAr
2.ID In-Game: 22786
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ( nu stau sa mint ca oricine )
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51101
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):46
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc nuclear e oarecum porecla/numele de scena ma joc fivem de 3 ani si sunt foarte multumit de acest lucuru sunt pasionat de technologie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: este o factiune perfecta si am mai fost de inca 2 ori si doresc sa ma reintorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 8.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
2.Prenumele (Personaj):NUCLEar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22786
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
5.Scolarizare (Personaj): 9/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):am mai fost odata in politie si fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc nuclear popescu de cand sunt mic am trait o viata modesta nici prea exclusiva dar nici sa imi lipseasca ceva sa spun asa aveam o casa calduroasa mancare masina tot ce aveam nevoie de atunci pana acum parinti mei sunt batrani si traiesc o viata buna in vinewood iau eu am un mic apartament in LH
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am fost in trecut in cadrul MAI si am facut o treaba foarte buna
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu zic ca nu conteaza neaparat diferentele in aceasta factiune dar eu ma consider bun la tras condus socializat si pentru calmul meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Demitate incredere generozitate intelegator si demn