Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: NUCLEAr
2.ID In-Game: 22786
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 ( nu stau sa mint ca oricine )
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51101
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):46
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc nuclear e oarecum porecla/numele de scena ma joc fivem de 3 ani si sunt foarte multumit de acest lucuru sunt pasionat de technologie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: este o factiune perfecta si am mai fost de inca 2 ori si doresc sa ma reintorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 8.5/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):popescu
2.Prenumele (Personaj):NUCLEar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):22786
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
5.Scolarizare (Personaj): 9/10
6.Joburi Anterioare (Personaj):am mai fost odata in politie si fermier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc nuclear popescu de cand sunt mic am trait o viata modesta nici prea exclusiva dar nici sa imi lipseasca ceva sa spun asa aveam o casa calduroasa mancare masina tot ce aveam nevoie de atunci pana acum parinti mei sunt batrani si traiesc o viata buna in vinewood iau eu am un mic apartament in LH
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am fost in trecut in cadrul MAI si am facut o treaba foarte buna
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu zic ca nu conteaza neaparat diferentele in aceasta factiune dar eu ma consider bun la tras condus socializat si pentru calmul meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Demitate incredere generozitate intelegator si demn

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus