Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:popac
2.ID In-Game:521
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):74
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc denis. Imi place foarte mult sa ies afara cu baietii la o petarda sau la un fotbal. Imi place foarte mult sa ma joc cs si fiveM, desigur pe sv meu preferat Haos, nu stiu ce sa mai zic despre mine, dar stiu ca sunt capabil si stiu ce e aia respect.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: bunicul meu a fost politist de rutiera si macar pe haos sa fiu si eu, asta ma motiveaza
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: am avut o experienta de neuitat pe haos, o nota 11/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): popac
2.Prenumele (Personaj):popac3020
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5021206000521
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier, postas
7.Job Curent (Personaj):postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat caruia ii place sa conduca, sa arate respect fata de ceilalti oameni. Mereu mi am dorit sa intru in PR pentru ca stiu ca sunt un om foarte capabil, stiu sa conduc, stiu sa respect, stiu sa pilotez, stiu sa vb pe cascuta cu codurile, imi palce sa opresc lumea, imi place sa dau 10-80. Imi place foarte mult sa petrec timp cu viitorii mei colegi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt foarte capabil si respectuos.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Stiu sa conduc foarte bine, sa pilotez, stiu sa dau 10-80 foarte bine. Am mai fost in PR inainte de furtuna.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectuos, calm, binevoitor, bland, educat, elegant, familist, ferm, fericit.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus