Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Eduard
2.ID In-Game:24962
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):24 (Am avut 200+ inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Ma numesc Eduard si doresc sa fiu un cadet in cadrul M.A.I! Iubesc jocurile video si pisicile. Imi petrec timpul in fata calculatorului 4-5 ore si imi petrec timpul in aer liber tot 4-5 ore. Visul meu este sa fiu un politist pe fivem respectiv viata reala. Am 13 ani si sunt un om responsabil si coerent. Sunt un om ce ajuta la nevoie si este acolo cand ai nevoie de el!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Cu alaturarea in departamentul de politie underground voi putea actiona si proteja orasul meu. Ca un ofiter in cadrul M.A.I voi putea face o diferenta in oras, aplicand legea si oprind cat se poate din crime. Acest job este intr-un mediu inconjurator dynamic si periculos facnd acest job unul provocator si cu multa actiune in fiecare secunda. Imi voi da pana si viata pentru ami apara orasul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani. / 500+ ore
9.Experiența în Roleplay: 9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Ok, imi asum in contrariu.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bursucel
2.Prenumele (Personaj):Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24962
4.Vechimea în Oraș (Personaj):24 luni.
5.Scolarizare (Personaj):scoala + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier, pescar.
7.Job Curent (Personaj):somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om nascut in orasul paleto cu 2 parinit minunati. Sunt un om responsabil si coerent, cu mult respect si o viata frumoasa.Visul meu este sa ajung in cadrul M.A.I in orasul meu natal. Am experienta in tras si condus din experiente de viata anterioare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt atent la cele mai mici detalii si mereu cu gandul la urmatoare miscare. Pot rezolva o situatie calm si pot comunica si coopera usor cu colegii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:1. Sunt calm si coerent din experientele traite. 2.Am o tinta buna de la antrenamentele de vanat. 3.Am o privire aspra si sunt foarte atent la detalii. Experientele mele din viata au facut o diferenta ajutandu-ma mult acum. Tinta, privirea aspra si toate celelalte si datoreaza trecutului meu cand mergeam la vanat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
1.Calm si coerent
2.tinta buna
3.experienta in condus
4.comunicare buna
5.atent si aspru in privire

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus