- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaopovici
2.ID In-Game:8480
3.Vârsta (Minim 15 ani):in 4 luni fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat calm am rabdare cu toti doar sa nu sara calul dai respect primesti respect
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am un respect pfoarte mare pentru politie pentru ca si tata este poloitist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):300 ore
9.Experiența în Roleplay:am destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opovici
2.Prenumele (Personaj):Edwward
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8480
4.Vechimea în Oraș (Personaj):120 luni
5.Scolarizare (Personaj):am 12 clase si bacul luat si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):le am facutg aproape pe toate inafara de mecanic si smurd
7.Job Curent (Personaj)escar avnsat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt crscut intr o familie de politist vreau sa mi calc pe urme tatalui meu a fost politist comisar sef in politia roamana a fost omorat de un om cand s a dus la jaf si vreau sa pedepsesc toti oamnei rai din oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:vreau sa mi calc tatalui pe urme
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt calm destul de agil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:bine facut,dedicat,respectosl,grijuliu,calm
1.Numele sau Poreclaopovici
2.ID In-Game:8480
3.Vârsta (Minim 15 ani):in 4 luni fac 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat calm am rabdare cu toti doar sa nu sara calul dai respect primesti respect
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am un respect pfoarte mare pentru politie pentru ca si tata este poloitist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):300 ore
9.Experiența în Roleplay:am destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opovici
2.Prenumele (Personaj):Edwward
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8480
4.Vechimea în Oraș (Personaj):120 luni
5.Scolarizare (Personaj):am 12 clase si bacul luat si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):le am facutg aproape pe toate inafara de mecanic si smurd
7.Job Curent (Personaj)escar avnsat
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt crscut intr o familie de politist vreau sa mi calc pe urme tatalui meu a fost politist comisar sef in politia roamana a fost omorat de un om cand s a dus la jaf si vreau sa pedepsesc toti oamnei rai din oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:vreau sa mi calc tatalui pe urme
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt calm destul de agil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:bine facut,dedicat,respectosl,grijuliu,calm