Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Andrei 2.ID In-Game:19115. 4.Vechimea în Oraș (Personaj):200 luni 5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie

6.Joburi Anterioare (Personaj)taximetrist , șofer pe autobuz ,etc 7.Job Curent (Personaj):Taximetrist

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Andrei copca am vârsta de 16 ani , am 1,70 înălțime 77kg,tocmai ce am terminat academia de politie,sunt o fire calma si foarte rabdatoare,pot mentine intotdeauna un comportament etic si profesional,imi place sa ofer ajutor acolo unde este nevoie.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru ca ma dedic catre lege si ordine,am simtul dreptatii si dorinta de a proteja cetatenii

10.Diferențiere față de Alți Candidați: din punctul meu de vedere ma pot diferentia prin rabdarea si calmitatea pe care o am cat si prin aptitudinile pe care le am

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?:Conduc bine,trag destul de binisor,stiu sa gestionez situatiile critice,ma pot infiltra foarte usor sub acoperire,pot lucra in echipa

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. ( mai fa o data aplicatia si ordoneaza text-ul frumos)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus