- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Razvan
2.ID In-Game:19890
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50210
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):110
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan si in timpul liber imi place sa ma joc FiveM ,fotbal sau petrec timpul alaturi de familie,rude sau prieteni.Pot petrece 1-2 ore pe zi. Pasiunile mele sunt Fotbalul,pescuitul si jocurile video.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa ajut persoanele si sa fac un oras mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):190
9.Experiența în Roleplayecenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Razvan
2.Prenumele (Personaj): Castravete
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19890
4.Vechimea în Oraș (Personaj):190
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,postas,Sofer autobus,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Castravete Razvan si de cand sunt mic am vrut sa fac parte din departamentul de politie pentru a face dreptate in oras.Eu vreau sa fac dreptate pentru ca am vazut multe persoane batute ,chiar si omorate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca as fi potrivit Politiei Romane pentru ca sunt serios.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu suntem diferiti pentru ca suntem o echipa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu trage cu arma destul de bine,stiu sa si conduc,stiu sa ascult ordinele,stiu sa pilotez un elicopter si sunt respectos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Razvan
2.ID In-Game:19890
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50210
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):110
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan si in timpul liber imi place sa ma joc FiveM ,fotbal sau petrec timpul alaturi de familie,rude sau prieteni.Pot petrece 1-2 ore pe zi. Pasiunile mele sunt Fotbalul,pescuitul si jocurile video.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa ajut persoanele si sa fac un oras mai bun.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):190
9.Experiența în Roleplayecenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Razvan
2.Prenumele (Personaj): Castravete
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):19890
4.Vechimea în Oraș (Personaj):190
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,postas,Sofer autobus,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Castravete Razvan si de cand sunt mic am vrut sa fac parte din departamentul de politie pentru a face dreptate in oras.Eu vreau sa fac dreptate pentru ca am vazut multe persoane batute ,chiar si omorate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca as fi potrivit Politiei Romane pentru ca sunt serios.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu suntem diferiti pentru ca suntem o echipa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu trage cu arma destul de bine,stiu sa si conduc,stiu sa ascult ordinele,stiu sa pilotez un elicopter si sunt respectos