New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: zahar
2.ID In-Game: 17927
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 87345
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 38
6.Descriere Personală (Minim 50 CuvintE SALUT SUNT STEFAN MA JOC FIVEM DES IMI PLACE SA STAU AFARA NU MI PLACE SCOALA SI DACA AR FI SA ALEG INTRE ORICE ALT SERVER SI HAOS A SI ALEGE HAOS
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: IMI PLACE ACTIUNEA SI SA INTERACTIONEZ CU PERSOANE NOI
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 980 ORE
9.Experiența în Roleplay: E MULTA
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): OK
Informații IC:
1.Numele (Personaj)STEFAN
2.Prenumele (Personaj): ZAHAR
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17927
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 39 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 8
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar SI MINER
7.Job Curent (Personaj): ciupercar SI MEDIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): PORECLA MEA ESTE ZAHAR IMI OLACE MUNCA SUNT FOARTE ACTIV IN ORAS IMI PLACE SA CUNOSC PERSOANE NOI SI ACTIUNEA .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: INTELEG OAMENI STIU SA CONDUC SI SA TRAG BINE SI GANDESC INAINTE SA FAC CV
10.Diferențiere față de Alți Candidați: TOTI SUNTEM DIFERITI SI SPECIALI IN FELUL NOSTRU
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul politiei trag bine conduc bine sunt inteligent si inteleg foarte bine oameni
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: zahar
2.ID In-Game: 17927
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 87345
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 38
6.Descriere Personală (Minim 50 CuvintE SALUT SUNT STEFAN MA JOC FIVEM DES IMI PLACE SA STAU AFARA NU MI PLACE SCOALA SI DACA AR FI SA ALEG INTRE ORICE ALT SERVER SI HAOS A SI ALEGE HAOS
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: IMI PLACE ACTIUNEA SI SA INTERACTIONEZ CU PERSOANE NOI
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 980 ORE
9.Experiența în Roleplay: E MULTA
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): OK
Informații IC:
1.Numele (Personaj)STEFAN
2.Prenumele (Personaj): ZAHAR
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17927
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 39 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 8
6.Joburi Anterioare (Personaj): ciupercar SI MINER
7.Job Curent (Personaj): ciupercar SI MEDIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): PORECLA MEA ESTE ZAHAR IMI OLACE MUNCA SUNT FOARTE ACTIV IN ORAS IMI PLACE SA CUNOSC PERSOANE NOI SI ACTIUNEA .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: INTELEG OAMENI STIU SA CONDUC SI SA TRAG BINE SI GANDESC INAINTE SA FAC CV
10.Diferențiere față de Alți Candidați: TOTI SUNTEM DIFERITI SI SPECIALI IN FELUL NOSTRU
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul politiei trag bine conduc bine sunt inteligent si inteleg foarte bine oameni