- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaeiu
2.ID In-Game:420
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):162
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numes Andrei locuiesc in Oradea,imi place sa dresez animale,sa ma joc 5m si sa ma dau cu bicicleta,sunt o fire prietenoasa si calma,petrec mult timp pe 5m si imi dedic toate cunostiintele in rp-uri
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece imi doresc sa ajut oamenii si sa fiu un exemplu bun fata de civil sau de cei care au nevoie de ajutor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):El
2.Prenumele (Personaj):Comandante
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):420
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21 de ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Henri Coanda si scoala Militara
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Comandante,imi doresc sa reintru in politie pt a ajuta oamenii si pt a prinde talharii si hotii.Sunt calm,serio si prietenos,imi place sa trag si sa conduc.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Tras,condus,calm,seriozitate,capacitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem buni in felul nostru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Tras,condus,seriozitate,pricepere,agilitate
Raportează
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaeiu
2.ID In-Game:420
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):162
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numes Andrei locuiesc in Oradea,imi place sa dresez animale,sa ma joc 5m si sa ma dau cu bicicleta,sunt o fire prietenoasa si calma,petrec mult timp pe 5m si imi dedic toate cunostiintele in rp-uri
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece imi doresc sa ajut oamenii si sa fiu un exemplu bun fata de civil sau de cei care au nevoie de ajutor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):El
2.Prenumele (Personaj):Comandante
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):420
4.Vechimea în Oraș (Personaj):21 de ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Henri Coanda si scoala Militara
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Comandante,imi doresc sa reintru in politie pt a ajuta oamenii si pt a prinde talharii si hotii.Sunt calm,serio si prietenos,imi place sa trag si sa conduc.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Tras,condus,calm,seriozitate,capacitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem buni in felul nostru
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Tras,condus,seriozitate,pricepere,agilitate
Ultima editare: 28 Noi 2023
LikeRaportează