- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kenzo
2.ID In-Game:7731
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt Ianis am 15 ani îmi place să socializez,sunt prietenos,ambițios,nu sunt enervant am cei șapte ani de acasă sunt respectuos cu cei din jurul meu ,mereu ajut persoane când am ocazia ,sunt un om cu caracter iar îmi place să fac totul ca la carte
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi doresc ca jobul meu din viața reală să fie poliția iar dacă îmi place așa mult m-am gândit să aplic în poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3ani jumătate
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):rotopercutorul
2.Prenumele (Personaj):kenzo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7731
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de poliție și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt Kenzo am 27 de ani sunt înalt,slab îmi place să practic înot ca să îmi mențin forma fizică iar pe viitor vreau să fac un copil și îmi doresc foarte mult să intru în departamentul de poliție.Imi doresc asta de când eram mic iar acum un vis aproape devine la realiate si sunt foarte entuziasmat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sun ambițios și răbdător cu oameni și le înțeleg nevoile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt răbdător cu oameni ,sunt inteligent,am condiție fizică foarte bună,sunt harnic și amuzant 🤩
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Kenzo
2.ID In-Game:7731
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt Ianis am 15 ani îmi place să socializez,sunt prietenos,ambițios,nu sunt enervant am cei șapte ani de acasă sunt respectuos cu cei din jurul meu ,mereu ajut persoane când am ocazia ,sunt un om cu caracter iar îmi place să fac totul ca la carte
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi doresc ca jobul meu din viața reală să fie poliția iar dacă îmi place așa mult m-am gândit să aplic în poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3ani jumătate
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):rotopercutorul
2.Prenumele (Personaj):kenzo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):7731
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de poliție și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt Kenzo am 27 de ani sunt înalt,slab îmi place să practic înot ca să îmi mențin forma fizică iar pe viitor vreau să fac un copil și îmi doresc foarte mult să intru în departamentul de poliție.Imi doresc asta de când eram mic iar acum un vis aproape devine la realiate si sunt foarte entuziasmat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sun ambițios și răbdător cu oameni și le înțeleg nevoile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt răbdător cu oameni ,sunt inteligent,am condiție fizică foarte bună,sunt harnic și amuzant 🤩