New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaarius sau Mbappe
2.ID In-Game:499
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Darius si am 15 ani,imi place sa ma duc la fotbal si in timpul liber sa ma joc FiveM pe Haos Romania
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa intru in politie deoarece imi place sa apar orasul de oameni rai si sa dau avertismete oamenilor care incalca legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:buna cam 8 din 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Toti suntem la fel
Informații IC:
1.Numele (Personaj)arius
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):499
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 ani m-am nascut in oras
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,taxi,pescar,gunoier,livrator,sofer autobuz etc
7.Job Curent (Personaj):Nu am inca unu dar vreau sa intru in politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Darius am 26 ani,imi place sa ma plimb cu masina ,iar motorul pe munte si imi place sa apar oameni din jurul meu de oameni rai
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte calm cu oameni din jur ,nu ma grabesc si imi iau munca in serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt foarte calm,am rabdare,imi iau munca in serios,ascult de oameni care incearca se ma invete si stiu sa imi asum ce-a ce am gresit
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaarius sau Mbappe
2.ID In-Game:499
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Darius si am 15 ani,imi place sa ma duc la fotbal si in timpul liber sa ma joc FiveM pe Haos Romania
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Eu vreau sa intru in politie deoarece imi place sa apar orasul de oameni rai si sa dau avertismete oamenilor care incalca legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:buna cam 8 din 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Toti suntem la fel
Informații IC:
1.Numele (Personaj)arius
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):499
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 25 ani m-am nascut in oras
5.Scolarizare (Personaj):Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,taxi,pescar,gunoier,livrator,sofer autobuz etc
7.Job Curent (Personaj):Nu am inca unu dar vreau sa intru in politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Darius am 26 ani,imi place sa ma plimb cu masina ,iar motorul pe munte si imi place sa apar oameni din jurul meu de oameni rai
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte calm cu oameni din jur ,nu ma grabesc si imi iau munca in serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt foarte calm,am rabdare,imi iau munca in serios,ascult de oameni care incearca se ma invete si stiu sa imi asum ce-a ce am gresit