Secțiune navigare

Aplicati pentru departamentul de politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
  • Informații OOC:

• 1.Numele sau Porecla: Andrei
  • 2.ID In-Game: 3034
  • 3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
  • 4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
  • 5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 500
  • 6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei practi fotball ,am 16 ani si imi place sa mi urmez sportul si sa ma joc fivem,am fost politist pe multe servere nu s sigur daca pot spune numele acestora,dar voi spune ca am fost si chestor si inspector si comisar etc. fivem ma joc de mult timp si m am atasat de serverul acesta mult si sper ca sejurul meu sa tina mult pe aici
  • 7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place sa fiu un om bun si doresc sa ajut orasul prin prinderea infractorilor
  • 8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
  • 9.Experiența în Roleplay: 9/10 pentru ca am uneori niste scapari

• 10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da si sunt de acord (editat)

• Informații ic :

• 1.Numele (Personaj) Armando
    • 2.Prenumele (Personaj): Satana
    • 3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 3034
    • 4.Vechimea în Oraș (Personaj): 500 de luni
    • 5.Scolarizare (Personaj): Absolvent al Academiei de Politie
    • 6.Joburi Anterioare (Personaj): postas,gunoier,fermier
    • 7.Job Curent (Personaj): postas ocazional
    • 8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Satana Armando am 20 de ani si doresc sa fac parte din departamentul de politie pentru ca vreau sa ajut oameni,este un fel de pasiune de a mea,am vechime in asta din alte orase unde am fost chestor,inspector,comisar si ma descurc in tot,in acest oras am mai fost si medic ceva perioada pentru ca pur si simplu cum v am spus imi place sa ajut lumea pe cat de mult este posibil si vreau sa continui cu acest lucru..
    • 9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: cred ca sunt potrivit in acest departament,deoarece voi fi mereu activ in oras pe cat de mult este posibil,voi fi on-duty mai mereu maxim mai pe seara ma pun off-duty cand nu prea mai e nimeni in oras pentru ca pana la urma toata lumea merita o pauza si pe langa astea mereu voi raspunde la apeluri.
    • 10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu pot spune ca sunt diferit,dar am vechime in acest departament si cred ca pot ajuta cu absolut orice
    • 11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț iei Romane?:
    • 1.Curajul meu;
    • 2.Respectul meu fata de ceilalti;
    • 3.Seriozitatea mea;
    • 4.Punctualitatea mea;
    • 5.Perseverenta mea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus